• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

28.09.2022

19:15

U BEGALJICI MU SE GUBI SVAKI TRAG! Đuro je izašao sa onkologije posle terapije I NESTAO!

Informer/društvene mreže

Društvo

U BEGALJICI MU SE GUBI SVAKI TRAG! Đuro je izašao sa onkologije posle terapije I NESTAO!

Podeli vest

Stariji muškarac nestao je danas u Begaljici, a svaki trag mu se gubi posle izlaska iz Kliničkog centra oko 21 čas

On je, kako tvrdi njegov sin, 27. septembra posle 21 čas izašao sa odeljenja onkologije Kliničkog centra u pidžami i papučama.

Njegov sin, Vladimir Drakulić, za Telegraf.rs rekao je da je njegov otac onkološki bolesnik i da je juče oko 18 časova otišao u Klinički centar kako bi primio terapiju i ostao nekoliko dana tamo.

- On je nakon terapije izašao iz Kliničkog centra oko 21 čas. Ne govori i ima kanilu. Izašao je u papučama i pidžami i, kako smatram, uputio se ka našoj vikendici u Grockoj - priča Vladimir.

Dodaje da je on viđen kako ulazi u autobus 302, ali da je greškom otišao do poslednje stanice koja se nalazi u Beagljici gde su nađeni moblini telefon njegovog oca kao i torbica sa dokumentima.

On moli da ljudi, ukoliko vide njegovog oca, pokušaju da ga zaustave i pozovu policiju, bolnicu ili da njemu jave na broj 060/669-9019.

Foto: Informer/društvene mreže

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija