• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.10.2022

12:19

TREĆA SEZONA PROGRAMA „NIS ENERGY“! NIS pruža novu priliku mladim stručnjacima

NIS

Društvo

TREĆA SEZONA PROGRAMA „NIS ENERGY“! NIS pruža novu priliku mladim stručnjacima

Podeli vest

Vođena idejom da su mladi stručnjaci nova energija i pokretači daljeg razvoja, kompanija NIS započela je treću sezonu programa „NIS Energy“ koji pruža priliku master studentima i diplomcima odabranih fakulteta da unaprede svoja znanja i zaposle se u NIS-u

Zainteresovani se mogu prijaviti do 15. novembra slanjem biografije putem linka https://posao.nis.rs/prijava/nis-energy-2.

Za ovaj jednogodišnji plaćeni program mogu da konkurišu master studenti i oni koji su diplomirali na Mašinskom, Tehničkom, Tehnološko-metalurškom, Elektrotehničkom, Rudarsko-geološkom fakultetu, Fakultetu tehničkih nauka, Fakultetu organizacionih nauka, Ekonomskom fakultetu, Saobraćajnom fakultetu, Prirodno-matematičkom i srodnim fakultetima. Uslov za učešće je da kandidati imaju manje od godinu dana radnog iskustva, da odlično poznaju MS office paket, kao i znanje engleskog jezika. Na konkursu će biti izabrano 25 kandidata koji će sa kompanijom zaključiti Ugovor o radu na određeno vreme u trajanju od godinu dana.

Foto: NIS

Izabrane polaznike će u februaru 2023. godine, kada je planiran početak nove sezone, dočekati mentori koji će ih podržati tokom upoznavanja sa kompanijom i kolegama, te ih usmeriti u daljem profesionalnom razvoju. Pored praktične obuke iz svoje oblasti poslovanja, polaznici će biti u prilici da se upoznaju sa svim delatnostima NIS-a obilazeći naftne bušotine, rafineriju u Pančevu, benzinske stanice, kao i da čuju zanimljiva predavanja o trendovima u naftnoj industriji. Nakon šest meseci rada, učesnici programa će dobiti priliku da rade na sopstvenom projektu, a po završetku programa i mogućnost zaposlenja u kompaniji, ukoliko za to postoji obostrani interes.

Učešćem u programu „NIS Energy“ talentovani mladi stručnjaci dobijaju mogućnost da se pridruže velikom timu kompanije NIS koji čini više od 11.000 motivisanih profesionalaca. U prvoj sezoni programa učestvovalo je 15 kandidata i svi su zaposleni u NIS-u nakon isteka programa, dok je u drugoj sezoni, koja traje do februara 2023. godine, odabrano 23 kandidata koji svojom energijom doprinose daljem razvoju NIS-a kao jednog od najvećih energetskih sistema u jugoistočnoj Evropi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija