• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.02.2023

11:18

BEZOBRAZLUK STANODAVCA! SOBA U KUĆI U ZEMUNU 150 EVRA, PLATIŠ REŽIJE I IZAĐE NA 300!? Oglas razvesneo ljude kada su videli uslove

printscreen

Društvo

BEZOBRAZLUK STANODAVCA! SOBA U KUĆI U ZEMUNU 150 EVRA, PLATIŠ REŽIJE I IZAĐE NA 300!? Oglas razvesneo ljude kada su videli uslove

Podeli vest

U grupi za izdavanje stanova pojavio se najnoviji oglas koji je razljutio mnoge članove. Naime, kako se navodi, za sobu u kući u Zemunu traže 150 evra

- Izdajem sobu, useljiva je od 01.02.2023. Soba ima izlazak na veliku terasu. U drugoj sobi su dve sestre studentkinje. U stanu su kupatilo i kuhinja zajednički za obe sobe. Grejanje na TA peć, poseduje kablovsku i internet. Lokacija je Zemun - Novi grad - piše u oglasu.

Zanimljivo, kirijom od 150 evra, nisu obuhvaćeni i računi, pa su mnogi na društvenim mrežama napisali u odgovoru da je cena za ove uslove previsoka, a onda dodali i da ceo stan plaćaju 300 evra.

- Soba 150 evra, ja stan od 55 metara kvadratnih plaćam 300 evra - napisao je jedan od članova na šta mu je oglašivač odgovorio da svakako njegov stan vredi 300 evra - jedan je od komentara, a onda je krenula i rasprava sa stanodavcem:

- Ceo stan ima 60 metara kvadratnih, sastoji se iz dve sobe, kuhinje, kupatila, prvo su živele dve devojke, i plaćale su po 150 evra, ja sam ceo stan izdao njima za 300 evra, kako nije isto? - upitao je oglašivač!?

Svi koji su pogledali oglas primetili su kako soba ima stariji ormar, sto i vrata. To je pokrenulo novu diskusiju.

- Ja ne razumem iskreno da neko ko rentira sobu za 150 evra ne može da uloži toliko da ista bude sređena, jednom u tri godine. Izgubili bi čitavih 7 posto zarade da ovo sve kupujete i radite svake tri godine, a da ne pričam da se vrata ne menjaju na 3 godine, a vala ni ormari - ukazao je jedan od članova.

- Soba je pristojna, ima nov krevet, nov tv, pvc prozore, roletne, veliku terasu od 10 kvadrata, ali svako ima svoje mišljenje - odgovorio je autor oglasa koji nije spustio cenu.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lol

pre 1 godinu

kakva drama.. moze covek da prodaje po ceni po kojoj on hoce.. glupog li clanka

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija