• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

20.02.2023

20:59

NAROD BESAN, STAN 1.500 EVRA, TROŠKOVI DO 20.000 DINARA!? Stanodavac ga izdaje studentima i očekuje da "sunu" 2.000 (FOTO)

printscreen facebook

Društvo

NAROD BESAN, STAN 1.500 EVRA, TROŠKOVI DO 20.000 DINARA!? Stanodavac ga izdaje studentima i očekuje da "sunu" 2.000 (FOTO)

Podeli vest

Stanodavac izdaje stan i nudi ga studentima za čak 1.500 evra. Njegov oglas izazvao je revolt i lavinu komentara.

- Izdajem kompetno renoviran dvoiposoban stan na Vračaru na trećem od četiri sprata bez lifta, sa novim nameštajem i belom tehnikom. Stan je dvostrano orjentisan sa dve lođe i pogledom na Hram Svetog Save i nalazi se u blizini fakulteta i Kliničkog centra. Poseduje centralno grejanje i split klimu, optički internet, parking je zoniran u trećoj zoni. Stan je pogodan za porodicu kao i za studente, bez kućnih ljubimaca. Režijski troškovi iznose od 12.000 do 20.000 dinara, plaćenja kirije mesečno i obavezan depozit u iznosu od 1.500 evra - navodi se u opisu ovog oglasa u jednoj od grupa za izdavanje stanova uz priložene fotografije.

Foto: printscreen facebook

Korisnici društvenih mreža šokirani su cenom stana.

- Bilo bi okej da je stan skockan tip top, ali pogledajte nameštaj, raspad - napisao je jedan korisnik u komentaru.

Pojedini su se upitali da li se stanodavac možda zabrojao sa nulama.

- Ne bih ti dao ni 300 evra - napisao je jedan korisnik.

U jednom od komentara se navodi i da su stanovi jefitiniji u Grčkoj, nego kod nas.

- Studenti inače imaju 2.000 evra mesečno samo za troškove stanarine? Stan je na odličnoj lokaciji, taman da svratite prvo do hrama da se pomolite Bogu da vam da malo pameti kad već obraza nemate, a posle možete i do Kliničkog centra da snimite glavu, pošto očigledno ne štima kako treba - oštra je bila jedna korisnica društvenih mreža.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nacija idiota

pre 1 godinu

cudi se priglupi srpski narod moždanih čelija uništenih turskom rakijom još ne shvaca privatno vlasništvo, tržište i kapitalizam.

Marcco

pre 1 godinu

Stanovi u Grčkoj su jeftiniji nego u Beogradu već 10/15 godina. Inače, agencije često daju fake oglase sa napumpanim cenama kako bi oni drugi, jeftiniji ali i dalje sa napumpanom cenom, bolje prošli.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija