• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji

27.03.2023

20:12

HOROR NA MILJAKOVCU! Pas uleteo u školu i izujedao troje dece

printscreen

Društvo

HOROR NA MILJAKOVCU! Pas uleteo u školu i izujedao troje dece

Podeli vest

Danas je u popodnevnoj smeni, tokom velikog odmora, u OŠ France Prešern na Miljakovcu pas ušao u zgradu škole i ujeo troje dece.

Prema rečima izvora, deca su plakala i na lice mesta je odmah izašla Hitna pomoć kako bi mališanima bila ukazana lekarska pomoć.

Pas je navodno ušao u zgradu tokom velikog odmora, neka deca su ga hranila, a on je iznenada počeo da ih ujeda.

Podsetimo, nedavno se slično dogodilo u OŠ Branko Ćopiću na Vidikovcu, na času fizičkog kada je dečaka izujedalo više pasa lutalica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija