• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.03.2023

23:15

PRODAJE KUĆU U SRCU ŠUMADIJE, LEPU, VELIKU! A CENA - SIĆA! Pola Srbije se javilo kada je videlo oglas i sliku

printscreen facebook

Društvo

PRODAJE KUĆU U SRCU ŠUMADIJE, LEPU, VELIKU! A CENA - SIĆA! Pola Srbije se javilo kada je videlo oglas i sliku

Podeli vest

U srcu Šumadije, u mirnom kraju u selu Saranovo, prodaje se kuća koju su mnogi poželeli kada su videli oglas, po ceni od svega 23.000 evra.

Kako je napisao prodavac u jednoj grupi za prodaju nekretnina, kuća je legalizovana, bez ikakvih tereta i postire se na 2,5 ari placa. Relativno je "mlada", izgrađena 2007. godine, a sastoji se od dve sobe, kuhinje i kupatila.

Međutim, to nije sve! Na omanjem placu nalazi se i pomoćna zgrada, a kako je naveo prodavac, cena "nekretnine iz snova", kako su je oslovili na grupi, je 23.000 evra! Ponude ispod objave samo pljušte.

Prednosti Šumadije

Šumadija je vrlo prijatna i lepa za život, bilo koji njen kraj, jer se radi o delu Srbije koji je generalno vrlo bogat prirodom, brojnim lepotama, tu je i činjenica da uvek ima gde da se ode i šta da se vidi i poseti, a ono što je dobro, jeste to što se nalazi u sredini, pa je nekako sve na sličnoj i prilično maloj udaljenosti. 

Ukoliko bismo uzeli neki prosek cene po kvadratu, kada je u pitanju prodaja kuća, Kragujevac je najtraženija lokacija u Šumadiji, i definitivno je najteže obuhvatiti računanjem, a da ta cena ima smisla.

Prosek bi bio između 600 i 700 evra po m2, ali činjenica je da cene idu od 400 pa preko 1100 evra po kvadratu. 

Širom Srbije su se građani zainteresovani jer je kuća relativno opremljena, a prodavac je u odgovoru jednom zainteresovanom kupcu naglasio kako bi je prodai i za 22.000 evra.

Pogledajte samo o kakvoj kući je reč!

Foto: printscreen facebook

Kuća koja je u moru oglasa izazvala najveću pažnju i najveću potražnju
Kada je u pitanju prodaja nekretnina u šumadijskom okrugu, u ponudi je veliki broj oglasa stanova i kuća različitih veličina i struktura, kako jednosobnih tako i dvosobnih, trosobnih, četvorosobnih... I čini se da potražnja postaje sve veća!

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Suzana

pre 1 godinu

Kakva je to kuca na 2,5 ara "Boze me sacuvaj"

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Brzo ćitanje nikad i nikako ne znači i dobro (kvalitetno) čitanje.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija