• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.10.2023

18:30

Dodeljena još dva stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi": Evo gde su otišle nagrade

Printscreen/RTS

Društvo

Dodeljena još dva stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi": Evo gde su otišle nagrade

Podeli vest

Drugo izvlačenje u novom krugu igre Uzmi račun i pobedi održano je večeras, a srećni dobitnici stanova su iz Kragujevca i Pančeva.

Prvo je izvučen jednoiposoban stan u naselju Zemunske kapije, a srećni dobitnik je Milica Marković iz Kragujevca.

Potom je izvučen i dvosoban stan u istom naselju, a sreću da za jedan račun dobije stan u Beogradu imala je Vesna Dotlić iz Pančeva.

Foto: Printscreen/RTS

 

U izvlačenju dobitnika dva stana u Beogradu pomagao je sportista Mihail Dudaš, a u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" učestvuje 998.928 građana koji su preko aplikacije poslali račune.

U igri je 255.580.195 računa koje su poslali građani.

Prvo izvlačenje u drugom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2023" održano je prošle subote, a dobitnici dva stana su iz Lazarevca i Šida.

Stanovi koji se dodeljuju u ovom drugom krugu nagradne igre su u naselju Zemunske kapije, šest stanova, a četiri su u bloku 63 na Novom Beogradu.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Srbiji, koji preko instalirane aplikacije "Uzmi račun i pobedi" registruju svoje fiskalne račune bez obzira na njihove iznose.

Ovu aplikaciju je do sada inače instaliralo više od milion građana.

Foto: Printscreen/RTS

 

Prema podacima sa sajta Poreske uprave za nagradnu igru je stiglo više od 244 miliona računa. U proseku se dnevno pošalje oko 804.000 računa, a prosečan iznos po računu je 1.046 dinara.

Ukupna vrednost nagradnog fonda nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" iznosi 1.682.035,07 evra. Nagradni fond čini 10 stanova u Beogradu koji će biti podeljeni u pet izvlačenja i to:

Prvo izvlačenje 14. oktobra 2023 - Jednoiposoban i dvosoban stan u Beogradu

Drugo izvlačenje 21. oktobra 2023 - Jednoiposoban i dvosoban stan u Beogradu

Treće izvlačenje 28. oktobra 2023 - Dva dvosobna stana u Beogradu

Četvrto izvlačenje 4. novembra 2023 - Dvosoban i trosoban stan u Beogradu

Peto izvačenje 11. novembra 2023 - Trosoban i četvorosoban stan u Beogradu


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija