• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.01.2024

11:00

Human gest jedne Beograđanke ostaviće vas bez reči: Evo kako i vi možete pomoći onima kojima je pomoć neophodna!

Printskreen

Društvo

Human gest jedne Beograđanke ostaviće vas bez reči: Evo kako i vi možete pomoći onima kojima je pomoć neophodna!

Podeli vest

Vreme praznika je i vreme darivanja, pa uz vrlo malo truda i dobre volje možete pomoći onima koji bez krova nad glavom ove hladne dane provode napolju, smrzavajući se. Garderobu i obuću koja vam više nije potrebna uvek možete donirati u humanitarne svrhe.

Koliko sitnice znače, zna i jedna Beograđanka koja je odlučila da Zvezdari u Pop Stojanovoj ulici na jednoj klupi ostavi dva džaka u koje je stavila čiste stvari.

- Ako nekome treba ili zna nekoga kome je to potrebno, može slobodno da uzme, poslužiće zimi pogovo. Ne bacajte staru garderobu, donirajte, poklonite, nekome će značiti - napisala je ona, a njemu fotografiju je podelila Instagram stranica moj_beograd_rezerva.

Foto: Printskreen

 

Na džakovima je napisala "čista odeća" i to isto i na engleskom jeziku kako bi i straci mogli da se posluže ukoliko im je to neophodno.

Ovaj lep gest može sve da nas pokrene da i mi nekom ulepšamo ove hladne dane, stare stvari koje vam ne nisu potrebne poklonite i donirajte onima kojima će možda značiti vaša stara jakna da se ugreje tokom zimskog perioda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija