• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

31.01.2024

09:17

Ovo je jedna od najpopularnijih planina u Srbiji: Apartman za 45 evra, a blizu je Beograda

pink.rs

Društvo

Ovo je jedna od najpopularnijih planina u Srbiji: Apartman za 45 evra, a blizu je Beograda

Podeli vest

Ukoliko odlučite da spojite slobodne dane sa neradnim danima 15. i 16. februara zbog Dana državnosti, imaćete u najboljem slučaju 9 dana odmora.

Šteta da se ne iskoristi i ne provede na nekoj od planina u Srbiji, a među najpopularnijima za beg ovog tipa su Divčibare. Na samo 107 kilometara od Beograda u ponudi imate razne sadržaje, a noćenje u apartmanu može će vas koštati od 35 evra za noć pa naviše.

Pored prirodnih lepota koje ovo turističko mesto nudi tokom cele godine, zima je poseban period, naročito za ljubitelje snega i skijanja koji vole svoje vreme da provode na ski stazi Ski staza Crni vrh, nalazi se na severnoj strani Crnog vrha. Dužina staze je 850 metara.

ene smeštaja na Divčibarama su različite, ali obično se kreću u rasponu od 30 do 100 evra. Listajući oglase pronašli smo apartmane koji koštaju 35 evra, malo luksuzniji apartmani mogu se naći po ceni od 50 do 60 evra, dok za one najluksuznije treba izdvojiti i preko 100 evra.

U oglasima smo pronašli jedan apartman u ponudi u kojem noćenje košta 35 evra. U opisu oglasa stoji da se apartman nalazi u blizini ski staze. Apartman obuhvata spavaću sobu, kuhinju i kupatilo.

Pronašli smo i nešto skuplji apartman od 45 evra. Ovaj apartman ima pogled na planinu i jednu spavaću sobu , kao i dnevni boravak. Još jedna od pogodnosti je što gosti sa decom imaju zasebnu igraonicu.

Prosečne cene pljeskavica u sezoni su od 400 do 600 dinara, dok je komplet lepinja oko 400 dinara. Palačinke su od 490 do 610 dinara, dok je pita sa borovnicama, na primer, 480 dinara, stoji u meniju jednog lokala u blizini ski-staze.

Espreso kafa košta 310 dinara, a domaća oko 160.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija