• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2024

16:17

Deki iz Inđije pojeo 120 kugli sladoleda i 100 ćevapa u cugu - Gazda kafane i zaposleni u čudu!

Printskrin video

Društvo

Deki iz Inđije pojeo 120 kugli sladoleda i 100 ćevapa u cugu - Gazda kafane i zaposleni u čudu!

Podeli vest

Dejana Đuričića u Sremu, ali i širom Srbije znaju kao Dekija gurmana. Živi u Inđiji, ima 56 godina, 177 kila, nezaustavljiv apetit i čekanje hrane u restoranu teško podnosi.

Jednom prilikom je pojeo 100 ćevapa bez ikakvih poteškoća, a jedan od svojih rekorda postavio je u Novom Sadu gde je pojeo neverovatnih 120 kugli sladoleda. Kako u šali za sebe kaže, na rođendane i proslave ga zovu, uglavnom, samo jednom.

Mnogi govore da je omiljeni gost restorana i kafana, ne samo u tom gradu, već u celoj Srbiji. Gde on jede, zna se, tu je zagarantovano dobra klopa. Toliko je veliki sladokusac da zimi uvek sa sobom nosi dodatno "naoružanje".

- U zimskom periodu u unutrašnjem džepu jakne nosim kašiku ali ne običnu već onu za vađenje sarmi. Ona je trostruko veća od obične. Njom jedem čorbe, pasulj. Tu mi je zahvat jak. Kod ove normalne kašike, koju zovem dijetalna, se mnogo umaram od mahanja - ispričao je ovaj gurman.

Foto: Printskrin video

 

Deki iz inđije je jedan od svojih rekorda postavio je u Novom Sadu gde je pojeo neverovatnih 120 kugli sladoled.

- Pojeo sam tog dana picu, a ona bila ljuta. Ne volim kad se oljutim pa sam onda jeo sladoled da ugasim požar. Pojeo sam 120 kugli sladoleda. Kad sam uništio 80 kugli gazda je došao a zaposleni pokazuju prstom na mene":

"Šta je bilo", upitao ih je gazda.
"Ovaj pojeo 80 kugli sladoleda", rekli su zaposleni.
"Pa, je l’ platio?", ponovo je pitao gazda.
"Jeste", odgovaraju oni.
"U čemu je onda problem?", zaključio je vlasnik poslastičarnice.

Deki je ispričao da ga je nakon toga kuća domaćinski počastila. 

- E onda im je gazda rekao da mogu da jedem dalje koliko god mogu na račun kuće. Nisam mogao mnogo, pa sam pojeo samo još 40. Jedem polako, slažem. Ne pravim pauze. Ako napravim pauzu onda je kraj - otkrio je on jednom prilikom u emisiji "Gastromaratonac", dodavši da je razlog što može toliko da pojede taj što jede natenane, bez prekida.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija