• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic Biznis

20.03.2024

09:36

"Kupi sad, plati bilo kad" Kuću od 250 kvadrata daje na rate: U ponudi i garaža i podrum, a da vidite tek plac!

Pixabay

Društvo

"Kupi sad, plati bilo kad" Kuću od 250 kvadrata daje na rate: U ponudi i garaža i podrum, a da vidite tek plac!

Podeli vest

Društvene mreže se prepune oglasa za prodaju nekretnina, a neke objave nas neretko iznenade.

Na fejsbuku osvanu je oglas u kojem je navedeno da se prodaje kuća od 250 kvadrata, a vlasnik je naglasio da postoji mogućnost plaćanja na rate.

- Kupi sad, plati bilo kad!

Kuća se nalazi na Vračaru u Svilanjcu. Njena cena je 135.000 evra, a ima i podrum i garažu.

- Prelepa kuća na Vračaru u Svilajncu sa velikim dvorištem i mogućnošću kupovine na rate. Ona se prostire na preko 250 kvadratnih metara - glasi početak objave.

Foto: Printskreen

 

U prizemlju se nalazi impresivan dnevni boravak veličine oko 50 kvadratnih metara, kupatilo i soba koja može da služi različitim svrhama. Na gornjem spratu nalaze se tri prostrane spavaće sobe i veliko kupatilo, dok je kuća obogaćena velikim prostranim terasama, pružajući vam mogućnost uživanja na otvorenom - nastavlja vlasnik.

Parcela na kojoj se ova nekretnina nalazi prostire se na 7.75 ari i karakteriše je prostrano dvorište koje okružuje kuću. Ova prelepa kuća nudi idealnu kombinaciju prostora, udobnosti i funkcionalnosti. Ono što je posebno važno jeste mogućnost kupovine na rate, što ovu ponudu čini još pristupačnijom. Cena ove nepokretnosti iznosi 135.000 e


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17