• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Blic.rs

29.03.2024

11:40

Roditelji nestale Danke stigli kući! U policiji bili više od 8 sati povodom nestanka ćerke

Facebook

Društvo

Roditelji nestale Danke stigli kući! U policiji bili više od 8 sati povodom nestanka ćerke

Podeli vest

Roditelji nestale Danke Ilić stigli su kasno sinoć kući iz policijske stanice gde su saslušavani povodom nestanka ćerke. U Boru je od sinoć i ministar policije Bratislav Gašić koji je u dva navrata obišao mesto gde je devojčica nestala u utorak u 13 sati.

Ivana i Miloš Ilić otac i majka nestale Danke Ilić proveli su juče u policijskoj stanici više od 8 sati gde su bili na informativnom razgovoru.

Oni su pušteni kući tek kasno sinoć gde se nalaze i od jutros.

Foto: Tanjug/AP/printscreen

 

Tokom noći u stanicu gde su bili stigao je i ministar Gašić koji je tamo bio do kasno u noć. On je jutros ponovo obišao mesto nestanka devojčice.

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala Danka.

Kako saznaju mediji, ispred kuće gde je nestala devojčica jutros su bila parkirana dva kamiona, a ka njoj su prošla i dva policijska automobila beogradskih tablica.

U sredu na četvrtak Ivana je noć provela u kući brata jer je policija zbog istrage nju razdvojila od supruga Miloša, Dankinog oca. On se i oglasio povodom nestanka sestričine.

Foto: Informer

 

- Brine me što Ivanu toliko drže, ali se tešim da su njena kazivanja najvalidnija jer je poslednja videla Danku, odnosno iz njenog vidokruga je nestala. Bila je skrhana i plakala je i rekla mi je da čitavu noć nije mogla da zaspi. Ja sam morao, uprkos svemu, da radim. U rudniku sam bio. Nemam ja, niti moji šta da krijemo - govori on.

Dodaje da je dok se traga za detetom i policija ispituje sve okolnosti najbolje ne govoriti ništa kako se ne bi otežala istraga.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija