• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.04.2024

09:36

Povlači se proizvod iz Pepka sa našeg tržišta! Ova igračka je potencijalno opasna: Odmah ga vratite!

Shutterstock

Društvo

Povlači se proizvod iz Pepka sa našeg tržišta! Ova igračka je potencijalno opasna: Odmah ga vratite!

Podeli vest

Sa tržišta u Srbiji povučena je igračka na daljinsko upravljanje robne marke PEPCO.

Prema portalu sistema za uzbunjivanje o nebezbednim proizvodima Ministarstva trgovine (NEPRO), povučena je igračka na daljinsko upravljanje robne marke PEPCO sa nazivom R/C CAR koja podseća na pčelu, broj modela SKU 596565, bar kod 2200159656563 i 2200259656593.

Proizvod je upakovan u štampanu kartonsku kutiju.

Igračka je povučena zbog rizika od opekotina. Može se pregrejati i izazvati opekotine ili požar, piše u obrazloženju.

- Potrošači su obavešteni putem sajta i izloženim obaveštenjima na prodajnim mestima o riziku koji proizvod ima, kao i mogućnosti povraćaja novca - istaknuto je na sajtu NEPRO.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Vladan Milojević: Dobra provera za nas!
Crvena zvezda

Vladan Milojević: Dobra provera za nas!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede nad Sočijem (2:0), na startu turnira u Sankt Peterburgu, da je atmosfera u ekipi porodična i da će ekipa biti još bolja kako vreme bude odmicalo.

05.07.2024

17:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija