• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

22.04.2024

11:35

Veliki Vaskršnji karneval: Ove godine na čak četiri lokacije! (FOTO)

Live Prooduction

Društvo

Veliki Vaskršnji karneval: Ove godine na čak četiri lokacije! (FOTO)

Podeli vest

Predstojećeg vikenda u Tašmajdanskom parku, na Zemunskom keju, platou kod Kalenić pijace i na šetalištu kod Vizelja u Borči, održaće se osmi po redu Veliki uskršnji karneval

Kao i prošle godine, u saradnji sa tri gradske opštine - Palilula, Zemun i Vračar, a u organizaciji udruženja Kultur Šok, biće održan osmi Veliki uskršnji karneval. Manifestacija će se održati predstojećeg vikenda, 27. i 28. aprila, a ulaz za sve posetioce biće besplatan!

Festival će se održati, sada već tradicionano u parku Tašmajdan ali i na još tri sjajne festivalske lokacije. U pitanju je Zemunski kej (kod Venecije), plato kod Kalenić pijace (ugao Kursuline i Krunske ulice) kao i šetalište kod Vizelja u Borči. Na sve četiri lokacije biće organizovan dvodnevni festival sa bogatim sadržajima, a posetioci će biti u prilici da uživaju u celodnevnom programu namenjenom celoj porodici. Radno vreme festivala je od 11:00 do 19:00 časova.

Veliki uskršnji karneval će i ove godine obeležiti mnogobrojni zabavni programi koji će se odvijati na centralnim festivalskim binama gde će se smenjivati muzički i plesni nastupi, dečje predstave i razni performansi, ali i na celom festivalskom prostoru na kojem će karnevalsku atmosferu dočarati mažoretkinje, ulični zabavljači, maskote omiljenih dečjih junaka kao i različite celodnevne kreativne radionice.

Radovi osnovaca koji budu najkreativniji, biće izloženi na samom karnevalu gde će posetioci imati prilike da prilaganjem donacije u skaldu sa svojim mogućnostima, postanu vlasnici nekog malog umetničkog dela, i time doniraju celu akciju. Prikupljeni novac otići će u humanitarne svrhe, fondu kom pobednik bude namenio sredstva.

U duhu praznika, i ove godine će na karnevalu biti održano takmičenje u tucanju jajima na koje se mogu prijaviti svi zainteresovani na licu mesta kao i simpatično takmičenje u puzanju beba u kojoj će najbrži i najsnalažljiviji osvojiti vredne nagrade.

Više informacija na: https://www.instagram.com/veliki_uskrsnji_karneval_/


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija