• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

21.05.2024

20:29

Traže 200 dinara za druženje?! Među učenicima zavladao jeziv trend

MUP Srbije

Društvo

Traže 200 dinara za druženje?! Među učenicima zavladao jeziv trend

Podeli vest

Koliko neka deca mogu da budu surova govori i jedan primer sa jednodnevnog izleta učenika drugog razreda osnovne škole!

Kako je navela jedna korisnica mreže X sa jednim dečakom niko nije želeo da se druži.

- Drugi razred osnovne škole išao na jednodnevni izlet u susedni grad. Dečak (malo povučeniji), trčkarao za ostalom decom koja su ga ignorisala. "Najpametniji" mu rekao: "Daj mi 200 dinara da ti budem drug i da sedim u autobusu sa tobom". Da, dao je. Uzeo mu je pare i otišao od njega - napisala je ona.

Jedna korisnica navela je da je takvo ponašanje taj dečak sigurno doneo iz kuće.

- Dok sam radila u vrtiću,dečak 5 godina, puni džepovi para. Sve mu ispadaju ali iste novčanice, po 50 dinara . "Zašto donosiš novac u vrtić?" - Nisam ja oni su mi dineli (pokazuje na drugove) "Zašto?" Pokazao im jednog dana svoj autić i rekao im: "Ko mi donese 50 dinara daću mu da se igra" - napisala je jedna korisnica u komentarima.

 

 

Neki su se pitali i gde je bila učiteljica za to vreme, te da ona treba takođe da objasni deci šta je lepo, a šta ružno.

- To je zaista tužno i nepravedno. Deca ponekad mogu biti okrutna. Nadam se da će dečak pronaći prave prijatelje koji će ga ceniti zbog onoga što jeste - navodi se u komentarima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51