• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.05.2024

17:33

Besplatna škola kajaka u Zrenjaninu: Veslanje ka zdravijem detinjstvu i šampionima budućnosti (FOTO)

Privatna arhiva

Društvo

Besplatna škola kajaka u Zrenjaninu: Veslanje ka zdravijem detinjstvu i šampionima budućnosti (FOTO)

Podeli vest

Zrenjanin – Kajak klub “Begej”, u saradnji sa Gradom Zrenjaninom, petu godinu za redom otvara vrata svoje besplatne škole kajaka. Deci uzrasta od 9 do 13 godina pruža se jedinstvena prilika da se upuste u svet veslanja i otkriju sve njegove čari.

Ova inicijativa, koja je započela kao ideja entuzijastičnih članova kluba, sada se realizuje u saradnjj kluba, Grada Zrenjanina i Sportskog saveza Grada Zrenjanina, sa ciljem promocije zdravog i aktivnog načina života među najmlađima.

Veslanje nije samo zabavan sport, već i izuzetno koristan za razvoj dece, omogućavajući im da izgrade snagu, koordinaciju i mentalno zdravlje. Veslanje na vodi pomaže deci da razviju osećaj nezavisnosti i odgovornosti, kao i ljubav i poštovanje prema prirodi.

Pored besplatne škole kajaka, deca će imati priliku da se oprobaju i u takmičarskom svetu. Kajak, kao olimpijski sport, pruža mogućnost takmičenja i razvoja veština, upoznavanja vršnjaka iz drugih gradova i zemalja, osvajanja medalja i razvoja kao budućih šampiona.

 

Program škole kajaka započinje početkom maja i traje sve do kraja avgusta, omogućavajući deci da tokom letnjih meseci uživaju u dinamičnom sportu, razvijajući pritom fizičke sposobnosti i timski duh. Treninzi se održavaju radnim danima od 16:30 do 17:30 časova ispod sup-ovog mosta, tik uz obalu reke, gde se nalazi i sam klub.

Kajak klub “Begej” poziva sve zainteresovane da se priključe ovoj besplatnoj akciji i otkriju čari veslanja koje može postati ne samo hobi, već i strast za ceo život. Za sve dodatne informacije, roditelji i deca mogu se obratiti direktno klubu putem društvenih mreža ili telefona na brojeve: 065/616-5-616 i 064/811-65-53.

Ne propustite priliku da vaše dete postane deo ove jedinstvene sportske priče koja već godinama unazad obogaćuje živote mladih Zrenjaninaca, usmeravajući ih ka zdravijem i ispunjenijem načinu života.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija