• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

13.06.2024

14:22

Vidimo se na Zlatiboru! Fondacija Mozzart vodi talente na Rebračin kamp

Touch N Touch

Društvo

Vidimo se na Zlatiboru! Fondacija Mozzart vodi talente na Rebračin kamp

Podeli vest

Proslavljeni reprezentativac održao otvoreni čas, a petoro najboljih će nastaviti svoj košarkaški razvoj na Zlatiboru

Zvuk tapkanja lopte svaki dan odjekuje na terenima koje je Mozzart obnovio širom zemlje, a na jednom se basket igra non-stop. Tako barem kažu stanovnici beogradskog naselja Stepa Stepanović, koji su ispunili tribine na još jednom sjajnom događaju sa Željkom Rebračom.

Igralište koje je 2020. obnovljeno u čast proslavljenog reprezentativca bilo je prepuno mladih talenata na otvorenom času, a treneri iz Akademije Rebrača odabrali su petoro najbolje dece koji će potpuno besplatno pohađati kamp na Zlatiboru, zahvaljujući Fondaciji Mozzart.

Klinci koji obožavaju košarku dobili su jedinstvenu priliku da pokažu svoje veštine pred osvajačem brojnih medalja na najvećim takmičenjima. Niko od njih nije bio rođen kada je popularni „Bananamen“ lupao blokade i nizao najsjajnija odličja, ali su svi imali šansu da uče od legende.

Treneri iz Akademije Rebrača izabrali su petoro najboljih koji će nastaviti svoj košarkaški razvoj na letnjem kampu na Zlatiboru, od 14. do 21. jula.

„Imali smo neverovatan odziv za otvoreni čas i ove godine, drago mi je da je toliko klinaca poželelo da trenira sa nama. Ovo je nastavak uspešne saradnje sa Fondacijom Mozzart, koja je najbolje nagradila odlaskom na kamp. Vidimo se na Zlatiboru“, poručio je Rebrača.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija