• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.06.2024

15:47

Bizarna situacija u Novom Sadu: Žena detetu razmazala pseći izmet po glavi! "Ajde da je vidim da to uradi odraslom čoveku"

Shutterstock

Društvo

Bizarna situacija u Novom Sadu: Žena detetu razmazala pseći izmet po glavi! "Ajde da je vidim da to uradi odraslom čoveku"

Podeli vest

Žena iz Novog Sada podelila je na Fejsbuk grupi veoma bizarnu situaciju koja je izazvala buru komentara i ozbiljnu podelu među ljudima.

U Fejsbuk grupi "Novosađanke" jedna korisnica podelila je nesvakidašnju situaciju koja se dogodila ovog jutra u tom gradu. Kako je objasnila, dok je trinaestogodišnja devojčica šetala psa, žena joj je pseći izmet, koji nije pokupila, razmazala po glavi.

- Gospođi koja je upravo 13-ogodisnjem detetu razmazala psece go*vno po glavi imam da poručim da cu da je nahranim istima samo da je vidim. Mogli ste lijepo da je vratite i kažete da pokupi. Čak i da viknete na nju. A nece vas ni ta vaša kobasica od psa spasiti. E sad da li će ovo biti objavljeno ili ne, ovo je samo da 'gospođa' vidi da će da dobije užinu negđe usput - napisala je ona.

Foto: printscreen

 

Ispod objave su usledili komentari korisnika koji su ostali zatečeni ovakvim postupkom gospođe, s obzirom da je u pitanju bilo dete.

- Ovaj slučaj je mogao drugačije da se reši. Mogla je reći detetu da pokupi, ako nije htelo onda podviknuti i naterati da pokupi. Ježim se od svih onih koji ne pokupe nered za svojim ljubimcem, ali sam se od ovog postupka sva naježila i zgrozila. Zamislite samo da je ovo vaše dete - jedan je od komentara.

- Ajde da vidim 'gospođu' da to uradi odraslom čoveku, nego našla da se iživljava nad detetom, baš je jaka, svaka joj čast - glasi drugi komentar.

Foto: printscreen

 

Ipak, bilo je i onih koji su ovakav postupka pidržali i naglasili da se verovatno radi o nekom nevaspitanom detetu.

- Ovde se samo vidi nevaspitanje deteta i umišljenost da može da se radi kako hoće...Nema razlike da li nekom ima 13 ili 50, go*no se skuplja i tačka. Zar ga majka nije trebala opominjati, moliti i skretati mu pažnju? Treba neko usput da mi vaspitava decu? Strašno - navodi se u komentaru ispod objave.

Foto: printscreen

 

Kazne za ostavljanje izmeta

Ostavljanje izmeta iza kućnih ljubimaca, međutim, nije samo bahato, neodgovorno i štetno, već i podleže kazni od 10.000 dinara, prema članu 36. Odluke o držanju domaćih životinja i kućnih ljubimaca na teritoriji grada Beograda.

- Kazna za ovaj prekršaj je 10.000 dinara i izriče se prekršajnim nalogom, ali problem nastaje jer se kazna piše samo ukoliko se počinilac prekršaja zatekne na licu mesta. Zbog toga kazne za ovu vrstu prekršaja nisu tako česte, a one koje su napisane uglavnom se odnose na opštinu Stari grad, odnosno centar grada - naveli su pre određenog vremena iz Sekretarijata za poslove komunalne milicije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Kad se Amerika i Rusija dogovore, male zemlje će izvući deblji kraj! Sukob u Ukrajni završiće se multipolarnošću sveta!
Live TV

Kad se Amerika i Rusija dogovore, male zemlje će izvući deblji kraj! Sukob u Ukrajni završiće se multipolarnošću sveta!

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je da Rusija neće nikoga prva napasti, ali će u slučaju napada na teritoriju Ruske Federacije, odgovor biti takav da napadača neće biti. O ratu između Zapada i Rusije u emisiji "Info jutro" govorili su Marina Galogaža, predsednica udruženja sunarodnika rusije i Zoran Milosavljević, sa instituta za političke studije.

22.06.2024

12:47

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija