• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2024

16:34

Šok temperature na Balkanu! Danas izmereno 3 stepena, za sutra najavljuju preko 35!

Shuterstock/Informer

Društvo

Šok temperature na Balkanu! Danas izmereno 3 stepena, za sutra najavljuju preko 35!

Podeli vest

U narednim danima ceo region će biti pod uticajem vrelog talasa i značajnog povećanja temperature.

Ipak, u pojedinim delovima Balkana temperature su i dalje ledene, ali će drastično skočiti u roku od samo nekoliko dana.

Kako su na Fejsbuku objavili meteorolozi Meteo servisa Bosne i Hercegovine, na Blidinju, u parku prirode visoko na Dinarskim planinama, rano jutros je izmjereno samo 3 stepena Celzijusa.

- Na Blidinji jutros skoro mraz, temperatura 3°C. Ko bi rekao da ćemo za nekoliko dana uskočiti u pravo leto sa temperaturama preko 35°C i tropskim noćima u nizinama. Pred nama je nagli porast temperatura iz dana u dan. Pretežno sunčano vreme, tek sutra (16.06.) i ponedeljak (17.06.) uz razvoj oblačnosti postoji mogućnost pljuskova koji neće pokvariti utisak pravog leta. Od utorka (18. juna) stiže toplotni talas sa visokim temperaturama. Završili smo sa obilnim padavinama, tako da je pred nama period sušnijeg vremena - objavili su meteorolozi iz BiH.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija