• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.08.2024

14:33

Međunarodni dan mladih: Narodni poslanici Sanja Džajić i Nikola Lazić ugostili studente Beogradskog univerziteta

Informer

Društvo

Međunarodni dan mladih: Narodni poslanici Sanja Džajić i Nikola Lazić ugostili studente Beogradskog univerziteta

Podeli vest

Narodni poslanici Sanja Džajić i Nikola Lazić su danas povodom Medjunarodnog dana mladih ugostili studente Beogradskog univerziteta u Domu Narodne skupštine.

- Raduje me kada vidim da su mladi ljudi zainteresovani i uključeni u politička i socijalna dešavanja u našoj zemlji, te ćemo nastaviti da ulažemo i podstičemo mlade ljude da se aktiviraju u političkom životu i pomognu nam da ostvarimo sve ciljeve koje smo mi započeli vodeći odgovornu i uspešnu politiku koja je okrenuta građanima. Verujemo da će ova iskustva doprineti ne samo njihovom ličnom razvoju, već i izgradnji odgovornog i angažovanog društva. Kao narodna poslanica, posvećena sam stvaranju okruženja koje omogućava mladima da se izraze, uče i doprinose našem zajedničkom napretku - kaže Sanja Džajić.

Foto: Informer

 

Povodom Međunarodnog dana mladih, sa velikim zadovoljstvom pozdravili smo posetu studenata Narodnoj skupštini. Ovaj dan je prilika da odamo priznanje ne samo vitalnosti i potencijalu mladih, već i njihovoj ključnoj ulozi u oblikovanju budućnosti naše zemlje.
- Poseta studenata našem zakonodavnom telu predstavlja važan korak u jačanju dijaloga između mladih i institucija koje donose odluke. Kroz ove susrete, želimo osigurati da glas mladih bude snažno prisutan i da njihova mišljenja i ideje oblikuju politiku i društvo u celini.
Zajedničkim snagama sa svim nivoima vlasti ćemo nastaviti da ulažemo u mlade i trudimo se da njihovoj položaj u našoj zemlji bude što bolji
- kaže Nikola Lazić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Za 30 godina automobil na gorivo izgledaće kao konjska zaprega! Najveći lobisti protiv litijuma su Rusi jer baterije znače kraj za njihove resurse! (VIDEO)
Live TV

Za 30 godina automobil na gorivo izgledaće kao konjska zaprega! Najveći lobisti protiv litijuma su Rusi jer baterije znače kraj za njihove resurse! (VIDEO)

Priča o litijumu ima daleko širi aspekt. Nije to samo ruda koja predstavlja izvor profita u narednim decenijama. Nije samo spor koji imamo na unutrašnjem planu, već je tema globalna. Analitičari kažu da je rat u Ukrajini zapravo prvi rat u istoriji koji se vodi zbog litijuma. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Miloš Laban, analitičar i Vladimir Đukanović, stručnjak za investicije.

12.08.2024

15:42

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23