• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2024

17:54

Zbog Srpkinje na plaži u Grčkoj svi zanemeli! Sve se odigralo u minuti, službe bezbednosti pohrlile ka njoj!

Shuterstock

Društvo

Zbog Srpkinje na plaži u Grčkoj svi zanemeli! Sve se odigralo u minuti, službe bezbednosti pohrlile ka njoj!

Podeli vest

Prava drama odigrala se danas na plaži u Grčkoj, tačnije u Olimpik Biču, kada se žena iz Srbije nagutala vode. Na licu mesta intervenisali su i spasioci i hitna pomoć s kiseonikom.

Srećom, na plaži se našao i doktor koji je izveo višeminutnu kardiopulmonalnu reanimaciju.

Doktor se zatekao na plaži

- Danas oko 13h na plaži u kafiću Kristal, Olimpik Bič, žena se nagutala vode i intervenisali su i spasioci i hitna s kiseonikom, nakon višeminutnog KPR-a koji je vršio doktor koji se Bogu hvala našao na plaži u tom momentu - napisala je žena koja je svedočila dramatičnom događaju, navodi se na stranici Grčka info.

Kako je dalje istakla, nesrećnu ženu su odvezli na kolicima, priključenu na kiseoniku i jedva je disala.

Foto: Shuterstock

 

- Da li neko ima informacije o ženi i da li je sve okej, potresli smo se svi koji smo se zatekli na plaži tada i brinemo da li je sada žena okej. Hvala unapred na informacijama - dodala je ona.

Naknadno se oglasila spašena žena ili neslana šala?

U komentarima se javila jedna ženska osoba koja je napisala da je upravo ona ta Srpkinja koja je bila glavni akter priče:

- Ja sam se nagutala vode, samo me grlo malo boli. Malo kašljem, a malo od 'ladnog soka - napisala je ona.

Međutim, u komentarima su ovu ženu osudili i napali zbog lažnog predstavljanja. Da li je njena objava neslana šala ili je to zaista ta žena koja se oporavila, za sada nije poznato.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35