• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2024

16:41 >> 16:42

"Dunav osiguranje" na konferenciji "Zdravlja žena Srbije" : Podrška i sigurnost kada je najteže!

Pakt studio

Društvo

"Dunav osiguranje" na konferenciji "Zdravlja žena Srbije" : Podrška i sigurnost kada je najteže!

Podeli vest

Kompanija „Dunav osiguranje“ je i ove godine podržala konferenciju „Zdravlje žena Srbije“, koju šesti put zaredom organizuje magazin “Lepa&Srećna”.

 U fokusu ovogodišnjeg skupa, održanog 10. oktobra u hotelu „Mona Plaza“ u Beogradu, bili su prevencija i lečenje karcinoma dojke s ciljem podizanja svesti o značaju rane dijagnostike, preventivnih pregleda i sveobuhvatnog pristupa lečenju te maligne bolesti. Događaj je okupio vodeće stručnjake iz medicine, predstavnike zdravstvenih ustanova, farmaceutskih kompanija i nevladinih organizacija a uvodnu reč imali su dr Zlatibor Lončar, ministar zdravlja Republike Srbije, i doc. dr Milan Žegarac, v. d. direktora Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.

O značaju finansijske sigurnosti u borbi protiv bolesti, u okviru trećeg panela koji je poneo naziv „Holistički pristup prevenciji i lečenju karcinoma dojke“, govorila je Nikoleta Šubert, direktorka Direkcije za prodaju životnih osiguranja u Kompaniji „Dunav osiguranje“.

‒ Kompanija „Dunav osiguranje“ kreirala je čitav niz usluga namenjenih prevenciji težih bolesti, poput dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, koje podrazumeva preventivnu zaštitu putem sistematskih pregleda, a tu je i polisa Cancer protection za slučaj obolevanja od raka. Izuzetan značaj imaju i polise životnog osiguranja koje, između ostalog, pružaju finansijsku sigurnost i potporu koja do punog izražaja dolazi baš u trenucima kada se dijagnostifikuju teža oboljenja. A zaključujemo ih kada smo mlade, zdrave i srećne i kada možemo da doprinesemo ne samo sopstvenom zdravlju i finansijskoj sigurnosti već i finansijskoj stabilnosti naše porodice ‒ istakla je Nikoleta Šubert.

Na značaj prevencije u sprečavanju, blagovremenom otkrivanju i lečenju karcinoma dojke, te o dugogodišnjoj saradnji s Kompanijom „Dunav osiguranje“, govorila je Žaklina Milenković, glavna i odgovorna urednica magazina „Lepa&Srećna“.

‒ Konferencija „Zdravlje žena Srbije“ prilika je da više pričamo o tome da o očuvanju zdravlja treba razmišljati dok smo zdravi, jer kad se bolest desi, sve je daleko teže i komplikovanije. Zato nam je cilj da edukujemo mlađe generacije kako da preventivno brinu o zdravlju, ali i da ohrabrimo žene koje prolaze kroz borbu s teškom bolešću da se ne predaju jer je rak dojke danas izlečiv. U tim trenucima i psihološka i finansijska podrška im je i te kako važna. Na koji način „Dunav osiguranje“ može da im bude značajna potpora, čuli smo na trećem panelu naše konferencije ‒ rekla je Žaklina Milenković, izrazivši nadu da će „Dunav osiguranje“ nastaviti s podrškom konferencijama koje organizuje magazin „Lepa&Srećna“, baš kao što je to činilo svih ovih godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Zoran Marijanović je nevin, u pitanju je organizovani zločin? Novi momenti oko ubistva pevačice isplivali na videlo! (VIDEO)
Live TV

Zoran Marijanović je nevin, u pitanju je organizovani zločin? Novi momenti oko ubistva pevačice isplivali na videlo! (VIDEO)

Zoranu Marijanoviću nastavljeno suđenje za ubistvo supruge Jelene Marijanović. Sudsko veće je pozvalo kao svedoka kumu, kao i Jeleninu tetku koja se nije pojavila u sudu. Kuma je svedočila da se sa Jelenom čula neposredno pre nego što je ubijena. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je kriminolog Dobrivoje Radovanović. Uživo u program javili su se i Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja kao i advokat Nebojša Milosavljević.

11.10.2024

13:01

Uvodi se novi zakon za kladionice i kockarnice? Evo koga će najviše pogoditi! (VIDEO)
Live TV

Uvodi se novi zakon za kladionice i kockarnice? Evo koga će najviše pogoditi! (VIDEO)

Estradne ličnosti po novom zakonu više neće moći da reklamiraju kockarnice i kladionice. Vlada Srbije svojim merama pokušava na ovaj način da smanji mogućnost zavisnosti od ove vrste zabave. Zavisnost od kockanja vrlo je opasna, a smatra se da je svaki treći tinejdžer zavisi od kockanja, a najmlađi zavisnik ima samo 7 godina. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokatica Slavka Babić i Olivera Sbutega Filipović iz Dnevne bolnice za patološko kockanje.

11.10.2024

12:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Po ovome se prepoznaje Topola!
Srbija

Po ovome se prepoznaje Topola!

Po uzoru na ostala mesta u Srbiji, čije trgove krase ogromna trodimenzionalna slova kojima je ispisano ime grada, omiljene lokacije za selfije mladih i gostiju, i Topola je dobila takav simbol!

11.10.2024

15:16

Nauka