• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.10.2016

19:09

(VIDEO) DRAMA KOD BELEGIŠA: Lastin autobus izgoreo na putu!

Vesti

(VIDEO) DRAMA KOD BELEGIŠA: Lastin autobus izgoreo na putu!

Podeli vest

'Lastin' autobus izgoreo je u sredu popodne na putu između Belegiša i Surduka, otkriva Informer

U snimcima koji je našoj redakciji prosledio jedan od čitalaca, vidi se autobus u plamenu, a okolo izbija gust crni dim.

Kako saznajemo, u ovoj nesreći nije bilo povređenih, a uzork izbijanja plamena biće naknadno utvrđen istragom.

Zahvaljujemo se našem čitaocu na snimcima i pozivamo vas da nam šaljete vaše fotografije i snimke, a one za koje redakcija proceni da su od interesa javnosti svakako ćemo objaviti na našem portalu.

Pogledajte snimke:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
drago markovic

pre 7 godina

Radio u Lasti jedan mlad,pametan,odgovoran i sto najvaznije strucan automehaničar VKV i vodio smenu.Izdrzao dečko oko godnu dvije i takvih i gorih slucajeva bilo nije.Klan ovima iz sluzbe odrzavanja nije odgovarao odgovoran majstor-predradnik koji potpisivao da je vozilo ispravno i insistirso na PS-u. I sta takvi ne odgovaraju Lastinim klanovima iz sluzbe odrzavanja.Odgovoran bio i rasporedjen na to mesto,a plata mu bila početnoh majstora,a on oko 5g.iskustva, a znanja za pravog majstora od 15g.Zna to sekretarica Jaca(bila tada,neznam sada).Dečko trpio,trpio,auto busi posle njegovognpotpisa i pregleda nisu se samozapaljivali niti udese imali zbog neispravnosti.Otisao dečko vani i čujem vodeci majstor u nekoj prevozničkoj firmi i celu sluzbu odrzavanja vodi.Mislim da mu je otac radio kao vozač u Lasti i bio vrstan i od 15 novih Sanosa koje su zaduzili posle 5g. samo njegov bio kao nov.Ostali vec bili na otpaduTad taj vozač otac tog majstora odazvao se na poziv JNA 1992g.Kad se vratio sa odbrane otadzbine nikad ga nisu zaduzili sa nivim busom,nego bio suvozač drugima.nNi stan nije dobio,a da su ga bodovali po vazecem pravilniku bio bi treci i dobio bi stan.Nije imao pare da plati.A da taj mladi majstor bio sin od tog vozača Duleta vozača koji u Srbiji radio do odlaska u inv.penziju zbog operacije na srcu.Nije dobio stan,a imao petoro clanova i troje dece.

Cika Velja

pre 7 godina

A sta li moze da bude uzrok pozara kod vozila koje iza sebe ima milion predjenih kilometara,staro u proseku 10 i vise godina, lose odrzavano i neredovno i neadekvatno servisirano istroseno, propalo u svakom pogledu, tehnicki neispravno..a o pranju motora necu ni da govorim i o instalacijama.Ali nazalost ovo je slika Srbije i sve se svodi na ono nase"Teraj samo"

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija