• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. G.

31.03.2017

11:03

(VIDEO) NOVI PAZAR: POKUŠAO DA OTME DETE IZ MAJČINIH RUKU, a onda su uskočili prolaznici i RAZVALILI GA OD BATINA!

Vesti

(VIDEO) NOVI PAZAR: POKUŠAO DA OTME DETE IZ MAJČINIH RUKU, a onda su uskočili prolaznici i RAZVALILI GA OD BATINA!

Podeli vest

Nepoznati muškarac oteo je juče devojčicu iz majčinih ruku u centru Novog Pazara, ali su ga odmah uhvatili gosti obližnjeg kafića i građevinski radnici koji su radili na jednoj zgradi

 

Očevidac kaže da je očajna majka pokušala da izbavi svoje dete iz ruku napadača, ali nije uspela.

- Otmičar je udario ženu, a to su videli gosti jednog kafića i radnici sa zgrade, koji su pritekli u pomoć - kaže očevidac.

Oni su najpre otrgli dete iz ruku tog muškarca, a zatim mu zadali nekoliko udaraca.

- Pretukli su ga i on je pao nasred ulice. Majka i devojčica su sve vreme plakale i vrištale. Bilo je jezivo - priča očevidac.

Novopazarska policija se nije oglašavala ovim povodom, a nije poznato ni da li su otmičar i devojčica u srodstvu. Napadač je završio u bolnici, gde će ga ispitati inspektori. 

POGLEDAJTE SNIMAK INCIDENTA:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Аман људи..."Кућна помоћница" ми украде дете... - Ви ме "развалисте" од .... - батина...!?

nada

pre 7 godina

Zgaziti bagru bez obzira ko je i dali je u srodstvu - otimati dete od majke i to u sred bela dana !!!!!!!!!!!!! Bravo momci tako se brani !!!!!!!!!!!

Nebojsa

pre 7 godina

I ruke i noge vam se pozlatile... Trebalo je da zgazite gnjidu jos da upamti dan kad je pokusao to i udario jadnu zenu

Simi

pre 7 godina

Bravo momci,svaka vam cast za reakciju.Tako se svaka osoba koja je slabija a napadnuta treba odbraniti i pokazati siledziji kako to vec ide,mislim ovako na prvu pa nek se razmislja kad dodje sebi sta ga je snaslo.\nJos jednom Bravoooo\n

Ljube

pre 7 godina

Moguće da mu je to i žena ali dobio je lekciju za sva vremena. Nisam za bilo kakvo nasilje ali dobro su ga naučili pameti, neće taj nasilnik više ni pomisliti da nasrće na ženu

zorantdj

pre 7 godina

Dali ste pogledali film pre nego sto ste napisali clanak??? Vidi se da covek nije ni imao nameru da krade dete. Ovde se vidi da je taj covek udario zenu najverovatnije samar, a ovi sto su prebili coveka treba odmah smestiti u zatvor. Bez obzira na razlog, a ovde ja ne vidim nikakav razlog, prolaznici i pijana grupa NESME da uzima zakon u svoje ruke. Sud ce da utvrdi okolnosti, mozda je ta zena duzna pare tom coveku, mozda je htela da coveku rasturi brak, a mozda je prebila njegovo dete pa je on uzeo zakon u ruke sto je greska, ali nekada jedino dostizna pravda.

Kakva laz

pre 7 godina

Ali nije smeo da udari zenu sa detetom,,e ovo je pravda

peking

pre 7 godina

Sta cete, zazivela na momenat pravna drzava Serbija?

Bezimeni

pre 7 godina

Ja pogledah snimak više puta i nigde ne videh da je dotični, brutalno prebijeni muškarac (od strane rulje i ulicara koji ništa ne rade nego eto našli da dele oni svoju pravdu na ulici i udaraju nogom čoveka koji bespomoćno leži na asvaltu), otimao dete od žene na ulici nego samo da joj je prišao s leđa i udario je u predelu glave. Ako su hteli da urade pravu i humanu stvar trebali su ga savladati i zadržati do dolaska policije i predati ga u ruke predstavnika države, a ne da oni budu sudije i egzekutori presude! Ovo sto se na snimku vidi je čist primer vandaluzma i zakona ulice koji je u tom požaru uzeo maha već odavno. A svi vi koji podržavate ponašanje ove rulje ulicara ste i sami takvi i bez imalo znanja o funkcionisanju pravne države...sram vas bilo! Pogledajte snimak, razmislite pa onda balavi te o onome što ste videli, a ne o onome što je tamo neko od ulicara rekao tamo nekom "novinaru"!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija