• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

16.03.2018

18:29

BIVŠI MUŽ NARKO-GAZDARICE U ŠOKU: Nisam imao pojma da moja žena diluje drogu, AKO JE KRIVA NEKA IDE U ZATVOR!

Vesti

BIVŠI MUŽ NARKO-GAZDARICE U ŠOKU: Nisam imao pojma da moja žena diluje drogu, AKO JE KRIVA NEKA IDE U ZATVOR!

Podeli vest

Ne znam da li je moja bivša žena Svetlana (46) dilovala drogu i nemam pojma otkud joj pare, ali naša ćerka Ana (24) sigurno nema veze s tim

Ako je Svetlana stvarno neki narko-bos, kao što svi pričaju, nek odgovara, ali ćerku da mi ne diraju, kaže očajni Milenko Popadić iz Lopaša kod Požege, čije su bivša supruga i ćerka uhapšene u utorak kao vođe narko-klana koji je švercovao skank iz Albanije u Srbiju.

"Otkucao" ih pop

Inače, za narko mamu i ćerku saznalo se nakon što su 27. februara u Mrčajevcima uhapšeni požeški pop Milan Jordović i veroučitelj preobučen u ženu Zoran Marinković, kod kojih je nađeno 27 kilograma skanka. Oni su zatim priznali da su drogu prevozili iz Albanije za Svetlanu i njenu ćerku Anu, pa su njih dve u utorak uhapšene.

Milenko kaže da je bio u šoku kad je policija odvela njegovu bivšu suprugu.

- I sada drhtim kad se setim toga... Svetlana i ja smo razvedeni još od 2010. godine, ali živimo u istoj kući, jer je jedan deo objekta njoj dat na korišćenje. Ja nisam znao od kojih para živi moja bivša supruga, i ako je zaista prodavala drogu, nek odgovara! Ali tvrdim da naša ćerka Ana nema veze s tim! - kazao je očajni Milenko.

On se požalio kako ljudi sada pričaju o nekakvom luksuzu u kom je Svetlana živela od pre dve godine i tvrdi da ništa od toga nije tačno.

- Ljudi, ja sam kuću renovirao pre tri godine, a ne ona

Šok

Bio sam u šoku kad je policija odvela Svetlanu. I sada drhtim kad se setim toga...

Milenko Popadić

parama od nekakve droge. Radio sam ranije u Nemačkoj, a posle sam išao u nadnicu i brao maline, ali i Svetlana je često išla sa mnom. Automobili koje su oduzeli u našem dvorištu nisu svi bili naši. Uzeli su moj "sitroen berlingo", u kome je bio koncentrat. Neki automobili su bili od jednog čoveka, koji je u zatvoru, a svi sad objavljuju da su to sve bila njena kola. A što se tiče tog popa koji je navodno prevozio drogu za Svetlanu, ja njega u životu nisam video - istakao je Popadić.

Što se Ane tiče, ona je poslednjih nekoliko godina živela u Požegi sa verenikom, s kojim je držala menjačnicu. Taj lokal je juče uredno radio, ali radnica nam je samo kratko rekla da ona ne zna ništa o Aninom hapšenju.

Na drugoj strani, prodavci na pijaci, gde je do pre dve i po godine Svetlana prodavala voće i povrće, juče su samo o njoj pričali celog dana.

- Odlično je se sećam, lepa žena, a uvek je za tezgom bila našminkana i skockana - rekao nam je kroz osmeh jedan prodavac.

Drugi dodaje da je oko Svetlanine tezge uvek bilo mnogo muškaraca.

- Uvek su se muškarci okupljali oko nje, i to oni bogatiji. Uvek su voleli da kupuju baš od nje. Onda je pre dve i po godine prestala da prodaje na pijaci, ali je odjednom počela da živi luksuzno. Viđao sam je u prolazu u nekim skupim limuzinama, ali stvarno ne znam da li je pare za ta kola zaradila prodajući drogu - kaže on.

Suprugu uhapšenog sveštenika Milana Jordovića juče smo zatekli ispred njihove kuće u Požegi, ali nije želela da priča o njemu.

Branile se ćutanjem, uzele "armiju" advokata

Svetlana i Ana Popadić juče su se branile ćutanjem na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Čačku, nakon čega im je određen pritvor do 30 dana. Iako su se pred tužiocem pojavile sa po jednim braniocem, nezvanično saznajemo da su angažovale čitavu "armiju" advokata koji će ih braniti, ne žaleći novac, u nadi da će se spasti dugogodišnje robije.

Što se tiče sveštenika Milana Jordovića i veroučitelja Zorana Marinkovića, oni se još nalaze u Okružnom zatvoru u Čačku i s njima još nije zvanično sklopljena nagodba o kućnom zatvoru uz "nanogicu" u zamenu za priznanje i saradnju u istrazi.

- Molim vas, nemojte. Shvatite, kada vas molim... - rekla je ona sležući ramenima, a onda je ušla u kuću i zatvorila vrata.

Jordović je, inače, bio omiljeni sveštenik u Požegi i svi su u ovom gradu bili u potpunom šoku kad je 27. februara uhapšen u Mrčajevcima sa veroučiteljem-transvestitom. Tad su se Požežani nadali da je popu droga podmetnuta i da nije imao pojma šta se nalazi u automobilu u kom je bio sa veroučiteljem.

Okrenuli se protiv popa

Međutim, pošto je Jordović nedavno priznao da je prevozio drogu iz Albanije za Svetlanu i Anu i da je za tu "uslugu" uzeo od njih 5.000 evra, Požežani su se okrenuli protiv njega!

- Tek sad shvatam da je on trovao našu decu! I šta sad?! Hoće "nanogicu" zato što je sve priznao i nagodio se sa tužiocem?! To je sramota! On treba na robiju da ide, a ne da lenčari u svojoj kući! - ogorčen je Požežanin koji je poznavao sveštenika Jordovića. 

SEKSI MAFIJA! NARKO MAMA I ĆERKA UZELE MILIONE: Pop Milan u detalje otkrio kako je vozio drogu ZA OVE DVE LEPOTICE!

(FOTO) OVO SU SEKSI NARKO-DILERKE IZ POŽEGE! Atraktivna plavuša i njena zgodna ćerka vodile biznis, POP I TRANDŽA BILI SAMO KURIRI!

UHAPŠENE MAJKA I ĆERKA JATACI NARKO POPA: Organizovale transport 27 kilograma skanka ZAPLENJENOG U MRČAJEVCIMA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vesna Obradović

pre 6 godina

Ne mogu da verujem koliko je ovaj narod povodljiv, nisu ni svesni kolko su naivni i prosti. Sad je pop kriv sto oni nisu vaspitali svoju decu , i dalje tvrdim da pop sa ovim nema veze, samo se našao u pogrešno vreme i na pogrešnom mestu . Nek se svi zapitaju , kad kupuju auto , ili ako pozajme od nekoga , da li oni znaju šta se nalazi u tom autu , naravno da neznaju...razmislite malo , prvo su rekli da je diler, pa čovek koji je jurio žene, pa posrednik, pa da je u vezi sa veroucuteljem....prvo čovek nije takav , nit je bio nit će biti, sasvim običan čovek , normalan pristojan !!!svakako će istraga pokazati i nije on nikoga otkuca samo je rekao onako kako je bilo .. ovo sve što se piše a narod veruje da je sve istina , samo je pokazatelj kakav smo narod....i kako moze lako da se sa njima manipuliše. Dobro mi živimo kakvi smo , pa nama netreba niko sa strane da nas svadjali ...dovoljni smo sami sebi.

nikola

pre 6 godina

vrlo poznato niko ništa nezn a odakle pare,pop je sigurno znao da je takozvana mula.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija