• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K. - I. M.

20.10.2018

10:24

STRAVIČNA PRIČA! Kristina (33) podvodila devojčicu (14) starcima, A VRBOVALA JE NA FEJSBUKU PREKO MLAĐEG BRATA!

Vesti

STRAVIČNA PRIČA! Kristina (33) podvodila devojčicu (14) starcima, A VRBOVALA JE NA FEJSBUKU PREKO MLAĐEG BRATA!

Podeli vest

Kristina M. (33) iz Prokuplja podvodila maloletnicu, ali i pružala seksualne usluge klijentima zajedno s njom. Devojčica živela u bedi, Kristina je ubedila da lako može doći do para prodajući telo

Niška policija uhapsila je Kristinu M. (33) iz Prokuplja zbog sumnje da je podvodila 14-godišnju devojčicu iz okoline Ražnja! Kristina se i sama bavila prostitucijom, a klijente je često zadovoljavala zajedno sa nesrećnom tinejdžerkom!

"Popularne"

Vremenom su postale veoma tražene među klijentima. Najčešće su prodavale telo po izletištima u okolini Prokuplja
Izvor iz istrage

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Kristina je iskoristila svog maloletnog usvojenog brata da bi stupila u kontakt sa devojčicom.

- Dečak je upoznao 14-godišnjakinju preko društvenih mreža i duže vreme se dopisivao s njom. Devojčica mu se poveravala, žalila mu se da teško živi i da joj je potreban novac. Tokom razgovora mu je nagovestila da je spremna da uradi bilo šta da dođe do nešto novca - priča naš izvor.

Kristina je pratila ovu komunikaciju i sinula joj je ideja da bi mogla da uvuče devojčicu u prostituciju.

Foto: Informer DN

Kristina M.

- Ona je pozvala devojčicu da dođe kod nje i ubedila ju je da može lako da zaradi prodajući telo. Naivna devojčica je pristala, pa je Kristina pronalazila klijente po Prokuplju, a neke od njih su zajedno "odrađivale". Vremenom su postale veoma tražene među korisnicima seksualnih usluga. Najčešće su prodavale telo u automobilima po izletištima u okolini Prokuplja - objašnjava naš izvor.

Nije znala da je devojčica maloletna?!?

Kristina se na saslušanju u policiji pravdala da nije znala da je devojčica koju je podvodila maloletna.
- Istina je da je ta 14-godišnjakinja krupnije građe i da izgleda malo starije, ali to osumnjičenu ne amnestira od odgovornosti za krivično delo trgovine ljudima. Takođe, tvrdila je da nije podvodila devojčicu, jer je i ona aktivno učestvovala u prodaji tela - kaže naš izvor.

Početkom septembra, Kristina se dogovorila sa jednim muškarcem, kom je često pružala seksualne usluge, da se nađu u okolini Ražnja i sa sobom je povela devojčicu. Tada su uhvaćene na delu.

- Nesporno je utvrđeno da je taj muškarac imao seks sa devojčicom, pa je Kristina uhapšena i sa krivičnom prijavom za trgovinu ljudima privedena Višem javnom tužilaštvu u Nišu. Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak Višeg suda odredio joj je pritvor do 30 dana - kazao je naš izvor.

Inače, Kristina je rodom iz Kladova, ali živi u Prokuplju, gde se uglavnom družila sa ljudima iz kriminogenih krugova. Ima dvoje dece i živi kao podstanar u centru Prokuplja.

Kristinin komšija nam je ispričao da je ona dugo bila u vezi s jednim problematičnim momkom.

- Znam sigurno da se bavi prostitucijom i da uzima narkotike. Nije ni čudo što je uhapšena - rekao je on.

Foto: Informer DN

I od drugog komšije smo čuli sličan komentar o Kristini.

- Prilično je nestabilna u ponašanju, čas se smeje, pa zaplače iz čista mira, pa počne da se trese. Znao sam da ima ozbiljnih problema. Međutim, bila je prilično mirna kad joj roditelji dođu u posetu, ali čim oni odu, to je druga priča. U više navrata ju je tražila policija - dodaje ovaj Prokupčanin. 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 5 godina

"....ona je pozvala devojčicu da dođe kod nje i ubedila ju je da može lako da zaradi prodajući telo. Naivna devojčica je pristala...". Auu, baš je naivna. Da nije naletela na ovu Kristinu, radila bi za 200 dinara i šamar. Ovako je makar postigla tržišnu cenu i imala neku vrstu zaštite od batina.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17