• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjakterević

11.01.2019

12:48

(FOTO) SUZE I JECAJI U KRUŠEVAČKOJ BOLNICI! Rodbina i prijatelji s nevericom prihvatili vest da je i porodilja Jovana preminula posle udesa!

Vesti

(FOTO) SUZE I JECAJI U KRUŠEVAČKOJ BOLNICI! Rodbina i prijatelji s nevericom prihvatili vest da je i porodilja Jovana preminula posle udesa!

Podeli vest

​U hodnicima kruševačke hirurgije okupili se rodbina i prijatelji porodilje Jovane Milenković (25) i njenog supruga Stefana Ilića (26), stradalih u saobraćajnoj nesreći na Čokotinom brdu kod Kaonika, nedaleko od Kruševca

Podsetimo, za volanom "fijat punta" u koji je udario autobus kruševačkog "Jugoprevoza" bio je Stefan, koji je poginuo na licu mesta, a u autu su se u kobnom momentu, sem Jovane, nalazili i njena sestra Teodora Milenković (24), još uvek na lečenju u bolnici, kao i otac Saša Milenković, koji je lakše povređen.

Saša u holu bolnice jedva uspeva da razgovara sa bližnjima iz Djunisa i Kaonika, koji su došli da se nađu njemu i Stefanovoj majci Mariji.

 - Teodora je dobro. Pokušao sam das razgovaram s njom, tešim je da će sve biti u redu, a krijem I suzdržavam se, jer se sav u sebi lomim - priča Saša. On se, ipak, od sve te okupljene rodbine, drži najbolje. Teši ostale, vidi, kaže, da  povratka nema nazad, mora se gledati napred, šta treba odmah činiti.

Foto: Radojica Barjaktarević

Saša Milenković, otac preminule porodilje Jovane

Jovanina svekrva Marija Ilić oplakuje snaju, a sin Stefan (26) je, kaže u kapeli, gde lekar iz Niša vrši obdukciju.

 - Telo možete preuzeti danas oko 13 sati, obdukcija je pri kraju - obaveštava uplakanu rodbinu radnik iz kruševačke prosekture. Kaže da će obdukcija Jovaninog tela biti u subotu, jer je procedura takva da mora proći 24  sata od smrti.

Stefanova sestra rida, jeca. Velika tragedija, ne znaju ljudi šta im je pre činiti.

- Ovo mi je starija ćerka, a posle Stefana mi je ostalo još troje dece. Celu noć oka nisam sklopila. Ponadala sam se da će mi snaja ostati u životu, ali, eto... - kroz jecaj jedva da je izgovorila Stefanova majka Marija.

 

Foto: Radojica Barjaktarević

Marija Ilić, majka poginulog Stefana

 U bolnici se okupila gotovo sva rodbina Saše Milenkovića iz Đunisa. Došli su i mnogi Kaoničani.

- Jedva smo prošli put. Sneg je veliki, sve je zakrčeno - kaže nam jedan Sašin komšija.

Posle saznjanja da Jovanino telo mogu preuzeti tek u subotu po podne, odoše prema Kaoniku i Đunisu da se spremaju za sahranu dvoje supružnika.

- Njihova kuća je odmah preko pruge , baš gde se godinama dešavaju velike poplave. Šta da vam kažem, kad sve znate - priča nam jedan Đunišanin, s kojim  smo se sretali i prošle gopdine u vreme velikih poplava.  

Foto: Radojica Barjaktarević

Rodbina i prijatelji stigli u kruševačku bolnicu

Kako nezvanično saznajemo, dvoje supružnika će biti sahranjeni tek u nedelju na đuniškom groblju.

Iz cele te stavične priče, zračak nade meštanima Đunisa i Kaonika, kao i mnogima u Kruševcu, pruža vest da je Jovanin sin, koji se nalazi u specijalnom odeljenju kragujevačkog kliničkog centra dobro. Oporavlja se i njena sestra Teodora.

- Unuk je dobro, hvala bogu, kontaktirali smo lekare od ranog jutra - kaže Marija.

Podsećamo, vozač autobusa J.B., koji je izavao stravični udes pritvoren zbog teškog dela ugrožavanja javnog saobraćaja i on će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu.

TUGA DO NEBA! Jovana izgubila bitku, njena tek rođena beba prebačena u Kragujevac!

 

MAJKA MLADIĆA KOJI JE POGINUO U UDESU OČAJNA: Bar da unuče i snaja prežive! Otac teško povređene porodilje OTKRIO DETALJE UŽASA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17