• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

25.02.2019

11:26

DETALJI JEZIVOG ZLOČINA U AMSS: Đurđev danima pretio: SVE ĆU DA VAS POBIJEM! Niko ga nije shvatao ozbiljno!

Vesti

DETALJI JEZIVOG ZLOČINA U AMSS: Đurđev danima pretio: SVE ĆU DA VAS POBIJEM! Niko ga nije shvatao ozbiljno!

Podeli vest

Generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije Predrag Đurđev iz pištolja je sa tri hica u grudi i jednim u glavu dokrajčio Mirka Butuliju, predsednika AMSS. Zaposleni u šoku jer je Butulija stalno štitio Đurđeva, a čak mu je i život spasao

Predrag Đurđev (43), generalni sekretar AMSS, u petak je, posle svađe, najpre ranio Mirka Butuliju (43), predsednika te firme, a zatim mu prišao i hladnokrvno ga "overio", ispalivši mu tri hica u grudi i jedan u glavu. Đurđev, koji je danima pre ovog zločina pretio da će pobiti sve u Savezu, nakon ubistva seo je u Butulijinu fotelju i sebi pucao u čelo.

Smišljeno

Đurđev je otišao u svoju kancelariju, uzeo pištolj, pa onda otišao kod Butulije na razgovor

Do ubistva i samoubistva došlo je u centrali Auto-moto saveza Srbije u Ruzveltovoj ulici u Beogradu nakon što se Predrag Đurđev prvo verbalno, a zatim i fizički, sukobio sa Ivanom J., direktorom sektora, koji je inače i Butulijin kum. Oni su se potukli jer Ivan navodno nije hteo da izda Đurđevu 50 članskih kartica Saveza.

Prema rečima našeg izvora iz istrage, Mirko Butulija je pozvao njih dvojicu na razgovor kako bi rešio problem.

(FOTO) NAŠ BRATE U VERI... Ovako se Hirurg, vođa "Noćnih vukova", oprostio od svog prijatelja Mirka Butulije!

- U kancelariju je prvo došao Ivan, kom je Butulija rekao da mora da napiše izjavu povodom incidenta sa generalnim sekretarom. Dok su oni razgovarali, Đurđev je iskoristio priliku, otišao do svoje kancelarije i uzeo repetirani pištolj, a zatim ušao u prostorije predsednika AMSS, koje se nalaze u visokom prizemlju zgrade - priča izvor iz istrage i dodaje da taj postupak ukazuje da je Đurđev očigledno planirao da ubije Butuliju.

Predrag je seo u stolicu naspram Mirka, a delio ih je više metara dugačak konferencijski sto.

Sahrana u Trebinju

Foto: AMSS

Komemoracija povodom tragične smrti Mirka Butulije biće održana sutra u zgradi Skupštine grada Beograda. Kovčeg sa Butulijinim telom biće ispraćen iz kapele na Novom groblju i prema odluci porodice on će biti sahranjen u Trebinju.

- Butulija je rekao: "Peđa, ne možeš da se svađaš sa ljudima i da ih hvataš za gušu. Sve možemo da se dogovorimo na lep i pristojan način. Moraćeš i ti da napišeš izjavu povodom sukoba sa direktorom sektora." U tom trenutku Đurđev se prodrao: "Hoćeš izjavu?! Evo ti izjava!", a onda je iz sedećeg položaja pucao - kaže sagovornik Informera i dodaje:

- Teško ranjeni Butulija pao je sa stolice, a njegova sekretarica je, spasavajući živu glavu, skočila kroz prozor. Đurđev je obišao veliki sto i hladnokrvno "overio" Butuliju, ispalivši mu tri hica u grudi i jedan u glavu. Zatim je seo u Butulijinu fotelju i sebi okončao život pucnjem u glavu. Metak mu je prošao kroz glavu, probio fotelju i zabio se u zid, gde su ga kasnije pronašli ferenzičari.

STEFANOVIĆ O UBISTVU BUTULIJE: Užasna tragedija u AMSS, čekaju se rezultati istrage

Zaposleni u Auto-moto savezu Srbije kažu da je Đurđev danima pre zločina pretio po firmi da će pobiti sve, ali da ga niko nije shvatao ozbiljno, budući da se često svađao i pretio radnicima.

- Niko ne može da veruju da je Predrag ubio Mirka, i to još na tako hladnokrvan način. Sekretar je stalno pravio probleme - svađao se sa zaposlenima, pretio im, tukao se. Butulija je Đurđeva doveo u AMSS i dao mu veliku platu. Ubrzo po dolasku u Savez Predrag je počeo da se ponaša osiono. Mirko ga je stalno branio, sprečavao da bude otpušten, često je i smirivao radnike koji su Đurđeva prijavljivali zbog iživljavanja - ispričao je jedan od zaposlenih u centrali AMSS.

NOVI DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA U AMSS: Đurdev ubio Butuliju, pa bežao po spratu saveza, kada je shvatio da nema izlaza, SEO JE U FOTELJU I PUCAO SEBI U GLAVU!

On je istakao da ovo ubistvo dobija na monstruoznosti naročito kada se zna da je Mirko Butulija pre dve godine spasao život svom ubici, sekretaru Predragu Đurđevu.

- Đurđev je nakon poslovnog ručka na jednom splavu na Savi kod Obrenovca upao u vodu i počeo da se davi jer nije znao da pliva. Butulija je, ne oklevajući ni trenutka, skočio u reku i izvukao ga na obalu. Đurđev je tada vikao: "Spasite mi torbicu", jer je u njoj imao nekoliko pištolja. Tada je pričao da je doživotni Mirkov dužnik, a evo kako mu se odužio - kazao je naš sagovornik.

 

 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zdjurdjevic

pre 5 godina

Her Gebels Vučićeviću, da se ne bi pričalo kako je Đurđev dobioo dozvolu za nošenje pištolja danas ček ne pominješ ni komemoraciju za Butuliju koja je održana u Skupštini grada. Kako je čovek koji se svađa sa kolegama, jede nokte, nikasd nije viđen za ženskom osobom mogao da odbije dozvolu za nošenje pištolja osim ako nije prijatelj i školskii drug Nebojše Stefanoviča? PS: Verovatno i ti koji ispunjavaš sve te kriterijume imaš i dozvolu za nošenje pištolja.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija