• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.07.2019

18:24

UHAPŠEN ČOVEK KOJI JE PRETIO VUČIĆU! Objavio je umrlicu predsednika, policija kod njega pronašla PIŠTOLJ!

Vesti

UHAPŠEN ČOVEK KOJI JE PRETIO VUČIĆU! Objavio je umrlicu predsednika, policija kod njega pronašla PIŠTOLJ!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za suzbijanje visokotehnološkog kriminala, uhapsili su Radoša Micovića (67) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti

On se sumnjiči da je na svom nalogu na društvenoj mreži Fejsbuk objavio umrlicu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, saopštio je MUP. 
 

VUČIĆEVOJ DECI PRETILA ŠABAČKA KRALJICA PODZEMLJA! Aleksandra Janković Aranitović osuđivana i ranije, TUKLA I SOPSTVENU MAJKU!  


Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla pištolj koji je, po nalogu tužilaštva, oduzet.

Po nalogu Posebnog odeljenja za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenom će biti određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petar

pre 4 godine

Tako treba svaka budala preti na ulici na svakom mestu i bez ikakvog razloga.Sto li rade obicnim gradjanima kada prete tako gnusno deci Predsednika.Ne treba ga voleti on trenutno predstavlja drzavu i napad na njega je napad na drzavu.E sada koliko je policija efikasna u zastiti dece obicnih gradjana druga je prica.Znam slucaj kada su priveli i pustili poremeceno lice uz obrazlozenje da oni tu nista ne mogu a taj je napao stanglom majku i cerku ispred njihove kuce razbiio staklo na prozoru pretio i vikao.Ponovo su ga priveli sledeceg dana ujutro kada je sve porazbijao u kuci gde je ziveo sa majkom.Verovatno bi odmah zatvorili oca i brata da su ovog izlomili koji tog dana nisu bili kod kuce ili da su to uradili neki drugi dan.Toliko o policiji ali podrzavam hapsenje lica koji su se toliko gnusno pretnjama i psovkama poneli prema deci u ovom slucaju deci Predsednika Srbije.

ahhahahahahah

pre 4 godine

ahahahahahahahahhaahah prc .. aahahahahahah

Stradija

pre 4 godine

I ovaj penzioner je neprijatelj države? Ziveo naš doživotni Predsednk!!

djns1983

pre 4 godine

Uhapsen? A zasto? Ne smes vise ni da se salis,gde je tu demokratija?? Jasno je da covek ne ugrozava predsednika kojeg moze da ugrozi samo neko mnogo mocan poput zapadnih obavestajnih sluzbi i visokopozicioniranih kriminalaca! Pustite coveka!

Mihajlo

pre 4 godine

Objavljivanje umrlice maksimalno moze biti tretirano kao los ili dobar crnohumorni performans. Tu juristicki nema osnova za "ugrozavanje bezbednosti" I pistolj koji je pronadjen kod njega takodje nema veze sa ugrozavanjem nikoga: moze samo biti oduzet ako nema urednu dozvolu.

LakiUrosch

pre 4 godine

E bednici bedni,hapsite matorog coveka zbog sprdnje na drustvenim mrezama,pa nije ga ubio ili pretio smrcu..........FUJ,Gadite mi se!!!!Postali sta kao ROSU!!!BLJAK!

lence

pre 4 godine

sva sam se najezila i postidila gde zivim, medju kakvim umobolnicima,ovo je prevazislo svaku ljudskost krajnje je vreme da se u ovoj zemlji uvede i verbalni delikt vredjanja.pitam se sta na ov o kazu pripadnici opozicije i njihovi simpatiyeri. a za sve je krivo sudstvo,posle onakvih ogavnih izjava i pretnji ser....trif.....a sud nije preduzeo nista.tuzitelji primaju platu od nasih poreza a ne mogu da zauzdaju inspiratore odvratnih komentara i pretnji,jer to zlo i zarazu poceo je da siri jedan los glumac.gradjani srbije ne dozvolite da vam pljuju po instituciji predsednika,osudimo ovo zlo svi zajedno jer se tice nas i naseg dostojanstva.

Dana

pre 4 godine

Pa ovo je stara fora sa fejsa.. Ne verujem da su uhapsili nekoga.

Marko

pre 4 godine

Ako, ako... Kao obicnom gradjaninu takvi su poceli mnogo da mi smetaju. Nemam vise tolerancije za takve budale i podrzavam robiju za takve. Sto nisu pretili onom izdajniku Tadiću, vec sada to rade? Pogresna im je adresa, neda se ovaj, nije to plasljiv tip i ne treba da bude ! Samo cvrsto sa takvima, drzava i treba biti jaka a predsednik je institucija, pogotovo ako ima ovakve rezultate. Na pogresnu adresu su udarili i drago mi je zbog toga. Neka sada galame i grakću u zatvoru

Lola

pre 4 godine

Bozee, kakvih sve opasnih bolesnika ima koji nisu u ustanovama zatvorenig tipa...

Pera

pre 4 godine

Šta taj čovek traži na slobodi, pravosudje ne čini ništa, smenite ih.

Mr Radomir Scepanovic

pre 4 godine

Јел имате ви идентитет особа које су извеле привредну приватизациону пљачку Србије?

Mr Radomir Scepanovic

pre 4 godine

Шта су све причали о Слободану Милошевићу и цртали, па нико није био ухапшен!

mihajlo

pre 4 godine

Dobre vesti, kafa policija radi veoma brzo i blagovremeno.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija