• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/Informer.rs

14.09.2019

13:45

(VIDEO) SVE POČELO ZBOG PERONSKE KARTE?! ŽENA LEŽI NA BETONU I ZAPOMAŽE, MUŠKARAC JOJ NE DA DA MRDNE! Objavljen snimak incidenta na autobuskoj stanici u Kragujevcu

Vesti

(VIDEO) SVE POČELO ZBOG PERONSKE KARTE?! ŽENA LEŽI NA BETONU I ZAPOMAŽE, MUŠKARAC JOJ NE DA DA MRDNE! Objavljen snimak incidenta na autobuskoj stanici u Kragujevcu

Podeli vest

Nakon prvobitne vesti da je radnik obezbeđenja M. T. (65) na autobuskoj stanici u Kragujevcu mučio i zlostavljao ženu (31), zbog čega ga je policija i privela, pojavio se snimak navodnog mučenja. Kako je navedeno, on joj je uvrnuo ruku i šutirao nogama

Međutim, na snimku se vidi samo kako radnik obezbeđenja ne dozvoljava ženi da ustane sa zemlje, dok ona sve vreme doziva pomoć. Šutiranja nema na snimku.

- Pusti me, pusti me, ne mogu da dišem - izgovara žena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Video mučenja putnice na Autobuskoj stanici.

A post shared by infoKG.rs (@infokg.rs) on Sep 14, 2019 at 1:13am PDT

 

Snimak kruži društvenim mrežama, a u komentarima se navodi da je najpre došlo do verbalnog sukoba jer joj muškarac nije dozvolio da uđe bez peronske karte, da bi mu ona zbog toga udarila dva šamara.

INCIDENT NA AUTOBUSKOJ STANICI U KRAGUJEVCU! Radnik obezbeđenja šutirao i zavrtao ruku putnici!

- Deda nije debil, zašto niste pustili i snimak kad mu je ova fina gospođa udarila dva šamara zato što joj je rekao da ne može da uđe bez peronske karte - piše u komentaru.

- Čovek je postupio najnormalnije u toj situaciji, nije je povredio ni uputio bilo kakvu ružnu reč. E, sad pre nego sto je dospela u ovu situaciju trebalo je dobro da razmisli šta govori i šta radi. I ja sam žena, ali treba biti realan, a pre svega kulturan, što se za nju nije moglo reći u tom trenutku - napisala je druga žena, očevidac incidenta.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
max

pre 4 godine

vredna li je peronska karta toga,daso što nisi uhvatio nekog bildera ,pa njemu zavrnuo ruku...

Srbenda

pre 4 godine

A sta bi ti faco radio da si bio na mestu ovog coveka i da ti je ova " fina dama" razvukla dve sljage po sred lica. Ljubazno bi je zamolio da to vise ne cini, a ?!

Muki

pre 4 godine

A zašto pišete da ju je šutirao, kada nije, ako jeste dajte snimak da vidimo.

Nenad

pre 4 godine

Ovo jeste bio jasan karate potez, ali čovek je samo radio svoj posao (iako je to jedan od najgorih poslova). I to sasvim profesionalno i, kako mi se čini, bez fizičkog ozleđivanja ove mlade žene. Zaista ne vidim nikakav prekršaj u postupku ovog čoveka.

Snežana

pre 4 godine

U Požarevcu peronska karta se naplaćuje u okviru karte koju kupujete,za bilo koji pravac za Srbiju i inostranstvo.Sa tom kartom radnik na izlazu za peron vas pušta bez problema,a ako imate pratnju ona ostaje van perona. Prevoznik je Arriva,putovala sam hiljadu puta i znam. A sad tema ovog snimka,koliko vidim da su prostor između perona i stanice otvoren i starija gospođa prolazi. Ko je njoj proverio peronsku kartu kad je radnik obezbeđenja zauzet,,pola sata,čuje se komentar na snimku. Nisam ni na čijoj strani samo pitam ako neko zna o čemu se ustvari ovde radi,jer očito nije peronska karta

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija