• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.09.2019

09:00

TINEJDŽERI NA SMRT PRETUKLI VRŠNJAKA, POKRILI LEŠ KARTONOM PA OTIŠLI U PEKARU I PO PIĆE! Detalji monstruoznog ubistva u Novom Kneževcu koje je šokiralo javnost u Srbiji

Vesti

TINEJDŽERI NA SMRT PRETUKLI VRŠNJAKA, POKRILI LEŠ KARTONOM PA OTIŠLI U PEKARU I PO PIĆE! Detalji monstruoznog ubistva u Novom Kneževcu koje je šokiralo javnost u Srbiji

Podeli vest

Braća Miloš (19) i Jovan D. (18) sa dvojicom maloletnih rođaka krvnički išutirali Martina Barnu (18), usled čega je nesrećnom tinejdžeru pukla jetra i brzo je umro * Nasilnici pokrili leš kartonom i lišćem i otišli

Četvorica mladića uhapšena su zbog sumnje da su 18. septembra u parku u Novom Kneževcu nasmrt pretukli Martina Barnu (18)! Braća Miloš (19) i Jovan D. (18) sa dvojicom maloletnih rođaka krvnički su išutirali u stomak nesrećnog Barnu, kom je pukla jetra i brzo je umro.
Bahati nasilnici zatim su prekrili leš starim kartonom i lišćem i hladnokrvno se udaljili, ali su posle obdukcije i istrage svi pohapšeni.

Išao u srednju školu

Nesrećni Martin je, kako smo saznali, 12. novembra trebalo da proslavi punoletstvo, a pohađao je treći razred Saobraćajne škole. Roditelji su mu razvedeni i Martin je poslednjih godina živeo sa majkom, dok mu je otac zasnovao novu porodicu u Mađarskoj.
On je u utorak, 17. septembra, bio kod jednog druga u Kanjiži, a kasno uveče se vratio u Novi Kneževac. Odlučio je da ne ide kući, već da malo ostane u centru tog mesta, ali je pred zoru došlo do fatalnog napada u parku.
Izvor iz istrage kaže da motiv zločina još nije do kraja razjašnjen.
- Martinovo telo našla je prolaznica u sredu rano ujutro i odmah je pozvala policiju. Na telu nije bilo vidljivih povreda, ali je obdukcijom utvrđeno da mu je od snažnih udaraca u stomak i leđa pukla jetra, što je bilo kobno za njega. Istragom je brzo utvrđeno da su Barnu pretukla četvorica mladića iz tog mesta i oni su već krajem prošle nedelje uhapšeni - objašnjava naš izvor.

Na drugoj strani, Martinovi rođaci i poznanici juče su na društvenim mrežama ostavili na desetine poruka u kojima tvrde da su uhapšena braća i njihovi rođaci starosti 15 i 16 godina dugo maltretirali i zlostavljali nesrećnog Barnu.

- Ta četvorica bahatih mladića čitavo leto pravili su probleme po mestu, pljačkali su i tukli ljude, maltretirali... Proganjali su i Martina, koji je iz revolta pre mesec dana jednom od njih opsovao majku. Tada su se još žešće okomili na njega, jednom prilikom su mu povredili uvo i morao je na ušivanje - priča poznanica Martinove porodice.

Prema njenim rečima, bahati mladići su čak pokušavali i da iznude neki novac od Barne.
- Martinov deda ih je zbog toga prijavio policiji, ali ništa nije bilo od toga. Kobne noći između 17. i 18. septembra nasilnici su napali Martina najpre na ulici u centru mesta, ali on je nekako uspeo da im se otrgne i da pobegne ka parku. Tamo su uspeli da ga stignu i besomučno su ga tukli. Čula sam da su ga čak i dva-tri puta uboli nožem - priča ova žena.

 

 

Ubistvo u saizvršilaštvu

Nasilnici su zatim, kaže ona, ostavili Martina nepomičnog u parku i otišli u pekaru, a potom da kupe piće.
- Malo kasnije su se vratili do parka da provere da li je Martin živ. Kad su videli da ne diše, pokrili su ga nekim kartonom i lišćem i otišli su. Narednog jutra nađen je njegov leš i poslat je na obdukciju, koja je pokazala da Barna nije imao u krvi ni alkohol niti bilo kakve druge opijate. Preminuo je od strašnih povreda unutrašnjih organa - ističe poznanica.

Uhapšeni mladići se terete za ubistvo u saizvršilaštvu. Oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu i sudiji za maloletnike Višeg suda u Zrenjaninu nakon čega im je određen pritvor do 30 dana.

TUKLI SU GA I RANIJE, NAPALI GA I VEČE PRE! Deda ubijenog mladića kaže da je njegov unuk duže vreme bio žrtva braće koja su ga PRETUKLA NASMRT!

Klinci u parku piju i drogiraju se

Park u Novom Kneževcu je, prema tvrdnjama meštana, stecište mladih, koji tamo piju alkohol i drogiraju se. 
- Tinejdžeri tamo duvaju lepak i piju psihoaktivne tablete sa alkoholom, verovatno jer nemaju novca za skuplje narkotike. I četvorica nasilnika koja su ubila Martina Barnu često su sedela u parku, gde su pili i uzimali drogu. Priča se da su oni i preprodavali drugim tinejdžerima lekove za smirenje, koje su ko zna kako nabavljali - navodi meštanin Novog Kneževca, koji nije želeo da mu objavimo ime.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Za svaku preku osudu,i nasilnike smestiti u zatvor na bar 10-15 godina da preispitaju svoje ponašanje,uz bezprekoran pritisak vaspitanja.

Muki

pre 4 godine

Ovi ako ne dobiju po 40 godina za primer mi smo onda smo nesposobna drzava, u americi je dozivotna za ovo ako ne i stolica.

Ivan

pre 4 godine

Drzavo, ima li te ?!!! Punoletnima po kratkom postupku po 40 godina teske robije ( kamenolom , rudnik ) kada vec ne znaju sta ce sa silom koju imaju, a maloletne pomagace u popravni dom do punoletstva pa punoletni da se pridruze drugarima. Policajce koji nisu reagovali na prijavu izbaciti sa posla i zabraniti im rad u bilo kakvoj drzavnoj firmi ili sluzbi. Takodje i roditelje nasilnika kazniti !!!

Mihalj

pre 4 godine

Treba pod hitno uvesti obavezno sluzenje vojske,radne akcije kao u SFRJ jer tu mogu da daju odusak visku energije i budu vaspitani u duhu drugarstva i tolerancije. Ovaj slucaj treba najostrije sankcionisati a i roditelje povuci na odgovornost jer kako se zna da su znali da su im deca problematicna a nisu preduzeli nista.Sve u svemu ovo moze da bude samo gore, i na koga ce biti Srbija ostavljena, na nasu radost da u srbiji nisu svi omladinci takvi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17