• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

24.02.2019

20:30

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - AUTOŠOVINIZAM

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - AUTOŠOVINIZAM

Podeli vest

Ne znam da li ste primetili, ali najcrnji autošovinizam postao je najtačnija mera društvene prihvatljivosti unutar takozvane žute ološ-elite. Što više pljujete srpski narod i srpsku državu, što više podilazite i povlađujete najgorim srpskim neprijateljima, to ste uvaženiji i poštovaniji u tom začaranom krugu politikantsko-tajkunskih hejtera. Razume se, autošovinizam jeste i najkraća i najbrža ulaznica za podršku zapadnih sila i njihovih ovdašnjih ambasada

 

Jerbo njima ne trebaju Srbi. Njima trebaju oni koji preziru Srbe i Srbiju, njima trebaju Srbi po rođenju koji su spremni da za ropsku porciju čvaraka prodaju i svoju rođenu majku.

Najcrnji autošovinizam postao je najtačnija mera društvene prihvatljivosti unutar takozvane žute ološ-elite

Svesni da ovakvi kakvi su ni u sledeća tri života neće doći na vlast na izborima, suočeni sa strašnom činjenicom da Srbi naprosto neće da glasaju za njih, Tajkun Đilas, Vuk Pozderac Jeremić, onaj nesrećni Sergej Trifunović, pa i Boško Ljotić Obradović ne vide drugo rešenje osim da u saradnji sa najcrnjim neprijateljima svoga naroda i svoje države pokušaju da se na silu dokopaju vlasti.

I zato, videli ste, Tajkun Đilas, kada ode u Brisel, on tamo bez ikakvih dokaza optuži Vučića za 'tajni pakt' sa Rusijom i Putinom, i zato mu je odjednom najbolji prijatelj u regionu onaj šiptarski plaćenik Zoran Zaev i zato mu je odjednom sasvim normalno da u Srbiji sprovede krvavi 'makedonski scenario'!?!

On im treba

Foto: printscreen

Zapadu ne trebaju Srbi. Njima trebaju oni koji preziru Srbe i Srbiju, njima trebaju Srbi po rođenju koji su spremni da za ropsku porciju čvaraka prodaju i svoju rođenu majku

I zato Vuk Pozderac Jeremić u intervjuu za sarajevsku Federalnu televiziju optužuje Srbe za sve ratove i sve zločine počinjene u bivšoj Jugoslaviji, uzgred spremno najavljujući da će se, kad on dođe vlast, Beograd distancirati od Banjaluke (čitaj: pomoći će da Republika Srpska bude ukinuta), a da će Kosovo biti rešeno za najviše 48 sati (a to je, jelte, moguće samo priznanjem lažne šiptarske države).

I zato Boško Ljotić Obradović ide na tajna poklonjenja u američku ambasadu da bi posle ljubljenja Skotovih skuta iz Dveri krenuo da izbacuje sve one koji mu zaliče na tvrdoglave Srbende. I zato, konačno, službenici iste te Skotove ambasade požure da se u 'Hiltonu' u usta ljube sa Sergejom Trifunovićem čim je dotični korisnik opojnih supstanci izabran za predsednika jedva postojećeg PSG - onaj koji nosi majice sa likom zločinca Jove Divjaka, onaj koji iskreno prezire svoje srpsko poreklo, pa taj je idealan čovek za sve koji bi da iz Vašingtona i Brisela na dugme vladaju Beogradom, za sve kojima treba što manja i što slabija Srbija.

Ako meni ne verujete, ako sumnjate u ovo što sam vam ja ovde i danas ispisao, a vi lepo pogledajte šta i kako pišu mediji u Zagrebu, Sarajevu, Prištini. Pa onda sami sebi odgovorite kako to i zašto oni koji uvek i na svakom mestu pljuju i Srbe i Srbiju sada na sva usta hvale Tajkuna Đilasa i njegove satrape?!

Razumemo se.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Draško

pre 5 godina

Najgori su oni Srbi poput Milojka Pantića koji govore sve najgore o svom narodu.

Saradžogla

pre 5 godina

Draško,el si ti uopšte slušao sve govore Milojka Pantića?On nigde ne ponižava srpski narod VEĆ GOVORI ISTINU!DA JE PAMETI U VLASTI ONI BI POSLUŠALI I UKLONILI SVE LOPINE KOJE JE ON OZNAČIO A BLISKI SU VLASTI.

Marko Lučić

pre 5 godina

Svima nam je ratova preko glave. Kome je do rata, rat mu bio u sopstvenoj kući.

Zora

pre 5 godina

U saradnji sa neprijateljima svoga naroda pokušavaju da se dokopaju vlasti.

Dijana

pre 5 godina

Kvislinzima nije mesto u Srbiji i daleko im lepa kuca od iste .

Dragan Vučić Ević

pre 5 godina

Smradino ogavna, jednog dana ćeš proći kao Dragoljub Milanović. Misli o tome.

miroslav moric

pre 5 godina

ajde malo gazda napisi nesto o spaljenim selima oko priboja a priboj je u srbiji zar ne?cuvena jna i njeni vojnici silovali staricu pa onda zna se....

vojkan

pre 5 godina

Ne želimo rat,ne želimo zločine..želimo u miru da živimo

Mile

pre 5 godina

Zuta banda je unistila zemlju. Oni koji se jos uvek zalazu za tu politiku samo zele zlo Srbiji i nista vise.

Dejan

pre 5 godina

Srbiji je dosta ratovanja, vreme je da se oseti mir i sigurnost.

ddragan

pre 5 godina

U pravu si za đilasa jeremića i ostale prevarante, ali i vi ste uništili ste sve što se moglo uništiti. Srbiji treba novi ljudi u svim institucijama.

S Z S

pre 5 godina

Nemate vise odgovor ni resenje za sve ovo, sad su ovo poslednji trzaji, najopasniji - kao ranjena zver pred svoj kraj! GOTOVO JEEE!!!! :) :) :)

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17