• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

24.05.2020

19:59

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - ĆEVAP-POLITIKA TZV. SAVEZA ZA SRBIJU!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - ĆEVAP-POLITIKA TZV. SAVEZA ZA SRBIJU!

Podeli vest

Lažni štrajk glađu Boška Obradovića najtačniji je opis politike Dragana Đilasa i onoga što se danas i ovde sasvim netačno zove Savez za Srbiju. Ćevap-štrajk onog čačanskog veselnika početak je i kraj svake priče o njima i njihovoj politici. Politici koje nema. I ne samo da nema politike. Nema tamo, kod đilasovaca, ničega. Ama baš ničega osim bolesne mržnje i još bolesnije ambicije da se vlast otme na silu

 

Suočeni sa činjenicom da se, takvi kakvi su, na izborima neće dokopati fotelja ni u naredna dva života, oni su, evo, pokušali gotovo sve ne bi li izazvali nestabilnost u državi i gurnuli sve nas u neku vrstu haosa u kome bi onda oni, na mufte, na neku tešku prevaru, uspeli da dođu u poziciju da ponovo, po dosističkom receptu, privatizuju državni budžet i pretvore ga u sredstvo za lično bogaćenje.

Upadali su u RTS sa sve motornim testerama, opkoljavali Predsedništvo, najavljivali revoluciju do Vaskrsa, pretili da će sve one koji misle i govore drugačije juriti po ulicama i bacati u Savu i Dunav, blokirali su ulice i raskrsnice, navijali za koronu, izmišljali da neko napada njihovu decu, fizički nasrtali na policajce, nepodobne novinare, funkcionere i poslanike vladajuće koalicije... I, evo, sad smo, na kraju, videli i kako oni zamišljaju štrajk glađu.

Sedi Boško preko dana na stepeništu ispred Skupštine, sunča se i glumata Gandija, a onda noću ode u poslanički klub, najede se i naspava. Pa onda posle deset dana tog i takvog ćevap-igrokaza, kada vidi da mu ne ide, kada shvati da je provaljen, onda Boško plačnim glasićem objavi da su ga iz Čačka zvali mama i tata i da, eto, zbog porodice mora da prekine štrajk, jer što bi u javnom proglasu rekli 'intelektualci bliski Dverima - neophodno je da lider sačuva svoje telo!?! I kakve onda veze ima što je ispao glup, gluplji, najgluplji, što mu kod Vučića nije prošla nijedna ucena, Boško je proglasio pobedu!?! A koga je pobedio i kako tačno? To je, valjda, jasno samo onom Đilasovom sindikalnom intelektualcu Željku Veselinoviću...

I sad ja vas da pitam, šta je sledeći potez Boška Obradovića, šta to on i njegov gazda Đilas još mogu da urade ne bi li ikoga u Srbiji ubedili da su ozbiljni i kredibilni političari koje zanima išta više od svog džepa i koji vide bar santim dalje od svojih guzica?!

Što napisah na Tviteru pre neki dan, pošto mu nije prošlo poređenje sa Gandijem, nikako ne bi valjalo da Bošku neko spomene Jana Palaha. Mada, kakav je ciciban, on bi taj štrajk izveo tako što bi pred Skupštinom spalio par tompusa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 3 godine

ИНФОРМЕР - КОМЕНТАРА 0! ... Алооооо,Вучићевци,ди вам је опис судара возова испред станице Раља?Да је судар био а могао је бити само пар стотина метара ка Београду возови би се сударили на мосту и отишли би у амбис!Семафори више су у кару него што раде?Онда давај телефонску везу!А ето како веза ради?Машиновођа који је долазио из правца Младеновца телефоном је добио слободан улаз у станицу Раља и стане јер ће сачекати укрштање! На жалост, прошао је станицу Раља и у кривини је дошло до судара са возом из правца Београда! А то није први случај проласка поред поквареног семафора јер телефонска веза је ,,срљала у напредак?ПС.ВИ ТАМ ИЗ ИНФОРМЕРА ПОСЛУШАЈТЕ СТАРОГ ЏОЛЕТА: - Не седајте у воз ,,брзих пруга''!Не одржавамо садашње пруге а тек ,,брзе''?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17