• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J Vučićević

16.08.2020

20:45

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Hoćemo li dati da nam otmu državu

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Hoćemo li dati da nam otmu državu

Podeli vest

Dragan Đilas je najgore političko licemerje doveo do vrhunca. Obrnuo čovek igricu. On više i ne pokušava da sakrije da mu je važna samo i jedino njegova zadnjica, da mu je lični interes iznad svakog drugog, pa i državnog i nacionalnog interesa

Čovek čije su četiri privatne firme, dok je on bio na najvišim državnim funkcijama, prihodovale tačno 619.688.269 evra, danas svoje kerbere huška da vode prljavu kampanju protiv "Telekoma", jerbo mu ta državna firma kvari njegove privatne, milionske kombinacije.

Čovek koji je u vladajuću politiku ušao sa prijavljenih 70.000 evra ušteđevine, jednim stanom i polovnim "SAAB-om" sa češkim tablicama, a iz nje izašao kao maltene najbogatiji pojedinac u Srbiji, danas šalje onog beslovesnog Dejana Bulatovića da ređa vekne hleba ispred Predsedništva i da laže kako predsednik Vučić nosi patike od 400 evra, a pritom sam letuje u jednom od najskupljih hotela u Kemeru u kome aranžman od deset dana košta 10.000 evra!?!

Đilas više i ne pokušava da sakrije da mu je važna samo i jedino njegova zadnjica, da mu je lični interes iznad svakog drugog, pa i državnog i nacionalnog interesa

 

Čovek koji je za svoga vakta u Beogradu izgradio najskuplji most na svetu i koga je pokojna Verica Barać označavala kao najkorumpiranijeg pripadnika dosističke žute ološ-elite pokušava danas da se predstavi kao borac za "slobodu i pravdu", za prava onih koji su osiromašeni i opljačkani upravo za vreme vladavine njegove i njegovih žutih lopova!?!

I nema kod njega, kod Đilasa, ničega, nikakve politike, principa, nikakve ideologije, ničega drugog osim ideje da se bez izbora otme vlast i da se državni budžet ponovo pretvori u bankomat žute bande. Ali, zato Đilas ima "resurse", što bi rekao Nikola Jovanović (onaj koji kaže i da je Vuk Jeremić "polu-Bošnjak" i da je Marinika "ku*ac na biciklu"). Đilas ima milionski keš kojim može da kupi i Jovanovića i Bulatovića i Tepićevu i sve njih koji pristaju da za tajkunsku porciju čvaraka svakodnevno guraju Srbiju u nestabilnost i haos.

No, njihovo je da pokušaju. Da probaju da nam otmu državu. Pitanje je samo da li će većina Srba poverovati u đilasovske laži. Lično, potpuno sam ubeđen da nema ama baš nikakve šanse da u doglednoj budućnosti više od pet, najviše deset odsto građana ove zemlje poveruje da bi u Srbiji bilo bolje kada bi vladali Đilas i njegova tajkunsko-politikantska bratija.

A ako ipak dozvolimo da nas prevedu žedne preko vode, ako opet nasednemo na providne dosističke laži žute ološ-elite, pa onda ćemo sami biti krivi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 3 godine

Lopovi vladali,lopovi vladaju a da li ce lopovi vladati pa to od nas zavisi ili od trenutnih lopova?!

laza lazarevic

pre 3 godine

Tako ces i o Vucicu pisati kad padne sa vlasti.

zoran

pre 3 godine

Kakav antitalenat novinarstva..kako je uopšte završio neku školu ..ovo nije kolumna već pokušaj da se nešto sklepa nedeljom.

predragm

pre 3 godine

Sve vas prekodrince na celu sa tim iz Bugojna mi Srbijanci cemo pocistiti i bez Crnogorca Djilasa i muslimana Pozderca.

Saradžogla

pre 3 godine

Век и 6 година испаштамо ми срби из Србије због работа босанских срба!Онај проклетник кукавички прво убио Софију па Фердинанда и учинио да три детета постану сирочићи!А она је у Србији настао ужас!РЕЗУЛТАТ - МИЛИОН И 250 ХИЉАДА СМРТНО СТРАДАЛИХ! 1 250 000! ИСТО ТОЛИКО РАЊЕНИХ!Катастрофа!Проклети српски убица у затвору је бедно кукумавчио схвативши какав јерес је учинио! Том беднику су босанци поставили статуу у сред Београда?Срамота!Ужас!

zoran

pre 3 godine

Srbija se ne može upristojiti ni u narednih 50 godina...postala je polusvet

Rale

pre 3 godine

Samo se hrabrite Vucicevicu.Lukasenko je navodno osvojio preko 80 procenata a sta se desava sad?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17