• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

25.06.2023

17:00

DOSTA ZLOČINA! Nova kolumna Dragana J. Vučićevića - NEOČEKIVANA SILA!

informer.rs

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Nova kolumna Dragana J. Vučićevića - NEOČEKIVANA SILA!

Podeli vest

Kada su uoči poslednjih predsedničkih izbora u hejterskoj opoziciji odlučivali ko će biti njihov kandidat - ko će izaći 'na crtu' Aleksandru Vučiću - na jednom od sastanaka za reč se javio Miroslav Miki Aleksić. I onda je predložio sam sebe!?!

- Mislim da bih ja bio najbolji, ja realno imam najviše šansi - rekao je tada Miki.

Kada su ga, iznenađeni autokandidaturom, Ponoš, Đilas i Marinika zamolili za pojašnjenje, Aleksić je kao iz topa ispalio:- Pa što se vas troje čudite? Ja sam među svima nama najlepši, a to je u današnje vreme jako važno, nema sumnje da će sve žene glasati za mene…

E, tako vam je sve to sa njima. Aleksić misli da je dovoljno biti lep (kao da su izbori takmičenje za mistera i mis), Ćuta čvrsto veruje da je bolje biti pijan nego star, Milivojević je ubeđen da je u bajci o Crvenkapi pobedio debeli lovac koji je pojeo i baku i vuka, pa će i on da pobedi valjda tako što će da pojede ceo skupštinski restoran, a Đilas, pa on možda nije lep, al' je zato bogat još malo pa ko ortak mu Šolak…


Ja evo imam skoro pa pedeset godina i bezmalo tri decenije se bavim novinarstvom, a veće budale od ovih koji se danas u Srbiji pišu u opoziciju nikada i nigde video nisam

Šalu na stranu, ali ja evo imam skoro pa pedeset godina i bezmalo tri decenije se bavim novinarstvom, a veće budale od ovih koji se danas u Srbiji pišu u opoziciju nikada i nigde video nisam. Izvinjavam se na teškim rečima, pardon ako nekome 'moj francuski' para uši, ali to je naprosto činjenica. Ili možda neko zaista misli da se vlast može osvojiti besomučnim i besmislenim lažima koje su same sebi jedina svrha i jedini smisao. Ili neko odista smatra da je Srbija danas banana država kojom se vlada iz stranih ambasada?!?

Čitava strategija vajnih srpskih takozvanih opozicionara svodi se na ime one i u stručnim krugovima danas zaboravljene, a jednog davnog leta popularne grupe - "Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar". Oni svi, od Ćute do Mikija, od Marinike do Zelenovića, pa sve natrag do sinjeg kukavca Boška i Hrvata Ponoša, zaista veruju da će se pojaviti ta 'neočekivana sila' i 'rešiti' njihovu stvar. Bez izbora, naravno. Po direktivi glavonja iz Brisela, Vašingtona, Berlina, Londona.

I zato oni neće na izbore, mada tvrde da su u većini (!?!) i da na njihove proteste (čije njihove?!) dolazi na stotine hiljada 'građana'; i zato oni nemaju nikakav drugi plan osim besomučnog i beskrajnog laganja koje na kraju - kako smo na ovom mestu utvrdili prošlog vikenda - treba da potpuno sludi Srbe, odnosno da obesmisli politiku do te mere da u njoj nekakav smisao dobije i potpuni besmisao, a to njihova nazovipolitika zapravo i jeste.

Ne razumete? Dobro je ako je tako.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelena

pre 1 godinu

Tačno u metu. Kolumna odlična. Svaka čast.

Isidora

pre 1 godinu

Narod Srbije je izabrao ko će ga voditi i kome veruje. Kada bude došlo vreme opet će potvrditi.

zoran

pre 1 godinu

Jesu li ove komantatorke kolumne pušile kurac Draganu ili su to izmišljeni botovi... Hrvat Ponoš sa ekipom pozdravlja Srbina Dragana pesmom - ća je pusta kara u mornara!

fasisti servi

pre 1 godinu

ovaj je ludo poture koje viri pizdousnom iz dupeta

Lazar

pre 1 godinu

Većeg budale idiota, hulje i poganog pašceta od tebe nema Dragane Jebivetru Vučićeviću, djubre si bio i ostao, plod i bitanga.

Mara

pre 1 godinu

Ne može da se opozicija dogovori ko će da izađe na crtu Vučiću jer nijedan kandidat ne zadovoljava zahteve ni Aleksinić,ni Ćuta ,Jeremić ,Đilas.

jel i svoju decu učiš da budu

pre 1 godinu

Ne postoji veći dupelizac u Vučićevom kartelu od zubatog drekavca.

Djdjdj

pre 1 godinu

A zašto administrator nikada neobjavljuje moje komentare.... naravno da nisu po volji Vučićevića,i nikada neće biti po njegovoj volji... Ali taj mali makaki, treba da shvati,da će narod odlučiti kako će da menja Vlast... da li će to biti ulica ili na izborima, ne pita se ni on ni Vučić... Jedino čemu se nadam da ce sva paganska izdanja ove medijske kuće,biti zabranjena kada SNS pukne... Pogledajte Rusiju,pamet u glavu

Dasa

pre 1 godinu

Kao i uvek, Vucicevic bez kovnica, udara tamo gde mnogo boli opoziciju!

Gorica

pre 1 godinu

Ako Tadic cuje sta je Aleksic rekao ima da ga ubije.

Darko

pre 1 godinu

Srbija je imala manekena za vreme dosmanilija, danas imamo odgovornog predsedniak koji gleda interese SRbije.

Ivana

pre 1 godinu

Ovaj Aleksic nije daleko od Cute,slicne su im nebulozne izjave.

Kalina

pre 1 godinu

ALeksic je uvredio sve zene Srbije, misli da su nase sugradjanke glupe i da gledaju samo lepotu.

Lena

pre 1 godinu

Gradjani Srbije znaju kome veruje. Kada dodje vreme da dokazu, na izborima ce pokazati svoju volju.

Gojko

pre 1 godinu

Sto ne ide u manekene Aleksic, kad vec misli da je lep.

kalinanina

pre 1 godinu

Odlicno, neka ide ALeksic u manekene da vise ne slusamo i ne gledamo vise pajaca na politickoj sceni Srbije.

Gojko

pre 1 godinu

ALeksic ima visoko misljenje o sebi, narcis koji je jedva prosao kroz skolu sa dvojkama, a skola jos nije nikako kroz njega.

Miki

pre 1 godinu

ALeksic je mozda lep, a lepo je relativna stavar, ali sa sigurnosu je glup i to je trajno.

Mrgud

pre 1 godinu

Cemu li se ovaj ALkesic nada,a i kompletna opozicija, kad je njima bitno samo ko je lepsi i kako ce i na koji nacin da obmanu gradjane SRbije.

Tanja

pre 1 godinu

Bravo za Vulićevića. Sve tačno. Odlična kolumna. Svaka čast.

Gorica

pre 1 godinu

OVa nasa opozicija je urnebesno tragicna, oni vise nemaju pojma ni sta su, ni ko su, ni sta rade.

Una

pre 1 godinu

Gradjani na izborima biraju onog ko ce najvise uraditi za njih i ovu zemlju

Sonja

pre 1 godinu

Tačno I istinito.Opozicija misli da besmislenim.lazima.i bez izbora dodje na vlast.

Radovan

pre 1 godinu

Nasa opozicija ima poremeceno merkio vrednosti!

Ivana

pre 1 godinu

Dragan J. Vucicevic pogadja pravo u metu. Svaka cast za kolumnu.

Marija

pre 1 godinu

Ljudi u Srbiji su apsolutno podržali na izborima Vučića.

Marija

pre 1 godinu

Aleksić misli da je lepota dovoljna da se vodi Srbija, a potrebna je mudrost i umeće.

Lea

pre 1 godinu

Svaka ti je Dragane ka Njegoseva. Sve sto je napisano je istina, ovo je pak trebalo i mnogo ranije da se objavi, ali nikad nije kasno.

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija