• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Piše: Mili Čolić

11.09.2023

09:06

ESTRADAnje! Mili Čolić: "Jedna je Šavija, a tri su šoka!"

Dejan Milićević

Kolumne

ESTRADAnje! Mili Čolić: "Jedna je Šavija, a tri su šoka!"

Podeli vest

Možda je sada najbolje i najpametnije da ćutimo? Jeste, ali ja nisam mogao. To je samo moj problem

Maj 2023. godine obeležila je i vest da je bivši zadrugar Stefan Karić na jednoj proslavi pretukao starletu Natašu Šaviju. Nema ko nije pratio i svi se sećamo da je nasilnik bio u bekstvu, pa se posle nekoliko dana sam javio policiji. Bili smo šokirani.

Foto: Dejan Milićević

 

 

Natašino unakaženo lice ujedinilo je sve, a podršku su joj dali i oni koji inače osuđuju, kritikuju i hejtuju devojke poput nje, koje bez realnog zanimanja koriste medijski prostor i za život zarađuju na platformi "Onli fens".
U ekskluzivnom razgovoru koji je sa Kijom Kockar i sa mnom vodila na Informer televiziji Nataša je do najsitnijih detalja opisala kobno veče. Pred kamerama je skinula i naočare za sunce i pokazala uništeno lice i kapak koji visi. Kroz suze je govorila o sebi, svom emotivnom stanju, strahovima i želji da Stefan bude adekvatno kažnjen. Razumljivo. Jedino normalno, dodao bih. I tada smo bili šokirani Natašinom pričom. Nema medija koji je nije preneo.

Foto: Informer

 

 

Ovih dana na svim portalima osvanula je vest da je Šavija oprostila Kariću. U prvi mah neverica i ono što se naziva "novinarska patka". Nažalost, nije bilo tako. Na svom Instagramu, koji najčešće koristi kako bi se obraćala javnosti, starleta je pokušala da objasni kako se sa Stefanovim ocem Osmanom Karićem pomirila jer joj on nije ništa nažao učinio. Kako je rekla, niti je on huškao Stefana da je prebije, niti je te večeri bio s njim. Oprostila je jer joj je valjda tako lakše?!
Naravno da je ovaj potez naišao na komentarisanje na društvenim mrežama. Naravno da su opet svi bili u pravu. Bez obzira na to što je imala podršku, rešenost da stvar izgura do kraja, ovim neveštim objašnjenjem zašto je oprostila, očigledno celoj porodici Karić, pa samim tim i Stefanu, Nataša ne samo da je pljunula na sebe, sve koji su je podržali i bili uz nju već i na sve žrtve nasilja. Ne smem ni da pomislim koliko je nesrećnih, nesigurnih i uplašenih Nataša, kada je videlo šta je ona uradila, rešilo i da ne progovori, a kamoli prijavi nasilje koje trpi. Sigurno je da ima i takvih. Nećete me ubediti u suprotno.

Foto: Informer

 

 

Priča Nataše Šavije je bila velika i važna priča. Jednim delom tabloidna, ali najvećim ljudska i veoma važna za društvo u kome živimo. Ostali smo šokirani i po treći put! Možda je sada najbolje i najpametnije da ćutimo? Jeste, ali ja nisam mogao. To je samo moj problem.
Za kraj moram i da postavim pitanje na koje verovatno nikada neću dobiti odgovor. Mnogo me zanima da li je Šavija posle svega oprostila sebi. Deluje mi da je sada to jedino važno. Zar ne?!

Foto: Zoran Sinko/ Printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija