• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.02.2024

20:31

Nebojša Bakarec: Vučić brani Srbiju u UN – Opozicija napada Srbiju u EP!

Tanja Andric

Kolumne

Nebojša Bakarec: Vučić brani Srbiju u UN – Opozicija napada Srbiju u EP!

Podeli vest

Poslanici i lideri opozicije iz Srbije, Marinika Tepić, Radomir Lazović, Pavle Grbović, Nebojša Zelenović, Biljana Stojković, Ksenija Marković, Nebojša Novaković i Đorđe Stanković, bezumnici, bez časti, traže od Evropskog parlamenta (EP) da uvede sankcije Srbije, i zamrzne IPA fondove i da spreči da EU finansira Srbiju.

Udružili su se sa najvećim neprijateljima Srbije, lobistima lažne države Kosovo, Violom fon Kramon, Andreasom Šiderom i Klemenom Grošeljem. Svi zajedno sprovode agendu Aljbina Kurtija - UNIŠTITI SRBIJU!

Dok ovi besramnici rade na uništenju Srbije, i bezumno napadaju Srbiju, danas u 21 čas, će Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, junački braniti Srbiju, u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija, na sednici koju je u ime Srbije, tražio da se održi o stanju na Kosovu i Metohiji, i etničkom čišćenju, teroru i nasilju, koje nad Srbima sprovodi fašista Aljbin Kurti. Vučić je uspeo da se zakaže sednica SB UN, i drugo, uspeo je da senica SB UN bude javna, da ceo svet čuje istinu o Kosovu i Metohiji, i teroru nad Srbima. Dok će se državnik Aleksandar Vučić u UN, herojski boriti za Srbe i Srbiju, dotle besramnici iz opozicije, predvođeni Marinikom Tepić i Radomirom Lazovićem, rade na uništenju Srbije, napadaju Srbiju, bezumno i besramno. Toliko mrze Srbiju da traže sankcije i neke međunarodne namesnike koji treba da dođu u Srbiju, i nasilno smene vlast!?!

Foto: informer.rs

 

Kakvo dijametralno suprotno ponašanje! Sa jedne strane državnik Vučić brani Srbiju i srpski narod u SB UN, a istovremeno opozicija u EP besramno napada Srbiju i srpski narod. Opozicija, sramno, ni reč nije rekla u Evropskom parlamentu o stvarnom problemu - Kosovu i Metohiji, i Kurtijevom teroru nad Srbima. Jasno je zbog čega! Opozicija mrzi Srbe sa KiM, opozicija zastupa Aljbina Kurtija!

A što se tiče rezolucije Evropskog parlamenta, navešću samo 2 LAŽI (od mnogih) u neobavezujućoj rezoluciji Evropskog parlamenta o Srbiji! Navešću i 2 bitne stvari koje se NE nalaze u rezoluciji!

LAŽ 1.Predsednik Srbije Aleksandar Vučić navodno zloupotrebio zahteve opozicije za prevremene izbore!?!

Kako zloupotreba može da bude to što je Vučić raspisao izbore na ultimativni zahtev opozicije, koji su mu predali 11. 9.2023.? Vučić je ispunio zahtev opozicije!

LAŽ 2. Policija je upotrebila nesrazmernu policijsku silu prema protestantima (koji su napali Skupštinu grada)

Istina je sledeća. Protestanti su povredili 8 policajaca. Nikakve upotrebe sile nije bilo, a kamoli prekomerne. Đilasovi protestanti su divljali, povređivali policajce, uništavali Skupštinu grada, i lomili sve pred sobom. Iza njih je ostala pustoš, srča, lom, haos. U zemljama EU policija se sa protestantima obračunava 100X brutalnije. U Holandiji protestante gaze konjima, grizu ih policijski psi, a policajci ih po glavama mlate pendrecima.

Foto: informer.rs

 

U rezoluciji EP se ne nalaze sledeće 2 stvari, koje bi morale biti u rezoluciji.

1. Ova rezolucija je potpuno manjkava jer ne uključuje Izveštaj OEBS - ODIHR, koji će biti objavljen, tek krajem meseca. Zbog čega ova rezolucija nije pripremljena, tek posle pomenutog Izveštaja? Zbog toga što žele da rezolucija bude neistinita, nepravedna i jednostrana!

2. U ovoj sramnoj rezoluciji se nigde ne pominje da Srbima na KiM nije dozvoljeno da glasaju, da im je Kurti uskratio pravo glasanja. Naši građani nisu mogli da izađu na birališta na KiM. Zbog čega se u rezoluciji EP nigde ne pominje da je Srbima na KiM bilo uskraćeno najosnovnije pravo - pravo glasa? Zbog toga što je namera da rezolucija bude neistinita, nepravedna i jednostrana!

Naglasiću da opozicija iz Srbije, koja se nalazi u Evropskom parlamentu, baš danas, na dan glasanja o ovoj sramnoj rezoluciji, zdušno traži i podržava donošenje ove antisrpske rezolucije.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija