• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B. Rajić

24.03.2015

22:00

VOJVODA OTKRIO TAJNU: Raste mi nos, a raste mi i ponos!

Politika

VOJVODA OTKRIO TAJNU: Raste mi nos, a raste mi i ponos!

Podeli vest

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj kaže da je svestan da u velikom delu srpske javnosti vlada prava misterija u vezi sa vidljivim promenama na njegovom nosu

 

On objašnjava da promene na nosu nemaju direktne veze sa bolešću zbog koje je pušten iz haškog pritvora i odmah u svom stilu dodaje:

Za pitanja javnosti o mom zdravlju kriv je Ivica Dačić. Prema haškim dijagnozama, ja sam zaista bolestan! Ali, moje bolesti nisu zarazne po okolinu
Vojislav Šešelj, predsenik SRS

- Znate šta, osim nosa, poraslo mi je još nešto... Možda meni raste nos, ali zato nisam izgubio čast kao neki drugi!

Šešelj naglašava i da njegov nos "nema nikakve veze sa Pinokiom":

- Rast mog nosa nema veze s Pinokiom, meni nos ne raste zato što lažem. Kod mene je sasvim druga situacija, sve što kažem je istina! Zato mi je, osim nosa, porastao i ponos! - poručio je Šešelj.

Šef radikala je i priču o nosu iskoristio da još jednom napadne šefa diplomatije Ivicu Dačića:
- Za pitanja javnosti o mom nosu i zdravlju kriv je Dačić, koji je rekao da sam bolestan. Prema haškim dijagnozama, ja zaista jesam bolestan! Ali, moje bolesti nisu zarazne po okolinu! A Dačić je džukela zaražena besnilom! I on jeste opasan po okolinu!

Doktor Milovan Bojić, šef Šešeljevog lekarskog tima, na drugoj strani, kaže da je šala šefa SRS jedna, a briga o zdravlju sasvim druga i mnoga ozbiljnija stvar.
- Ne bih se šalio na tu temu! Šešelj ima rak debelog creva i metastaze na jetri, pa krajem ove nedelje počinje sa hemioterapijom. Zdravlje mu jeste ugroženo i to nije smešno. U pitanju je ozbiljna stvar. Entuzijazam je sasvim u redu, shvatam i šalu, ali Šešelju će trebati dosta volje da istraje u lečenju - zaključuje Bojić.
 

Za promene na nosu "krivi" pritvor i jetra

Nezvanično, u vrhu SRS otkrivaju da su Šešelja po povratku iz Haga najbliži saradnici pitali šta mu se dešava sa nosom i da im je on objasnio da nije ništa opasno.
- Rekao je da je do promena na koži nosa došlo zbog godina boravka u zatvorenom prostoru. Pa, on više od deset godina nije izlazio napolje! Drugi razlog za promene je teška bolest jetre koja se često manifestuje upravo na nosu - kaže jedan od funkcionera SRS.

 


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mIaden

pre 9 godina

Laze vojvoda nego neke stvari radi nosem, pa je to zbog toga.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17