• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.10.2015

14:45

VUČIĆ I PUPOVAC: Unaprediti odnose sa Hrvatskom!

Politika

VUČIĆ I PUPOVAC: Unaprediti odnose sa Hrvatskom!

Podeli vest

Interes Srbije je da treba da nastavi da unapređuje odnose sa Hrvatskom na bilatralnim osnovama i u okviru zajedničke evropske perspektive dveju država, istakli su u razgovoru u Beogradu predsednik vlade Aleksandar Vučić i predsednik Srpskog nacionalngo veća Milorad Pupovac

Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju s medijima, Vučić je sa Pupovcem razgovarao o srpsko-hrvatskim odnosima i opredeljenosti srpske vlade za saradnju sa svim zemljama u regionu.

Posebna pažnja, navodi se, u razgovoru je posvećena položaju Srba u kontekstu predstojećih parlamentarnih izbora u Hrvatskoj.

Izražena je, kako je navedeno, nada da predizborna kampanja neće uticati na ostvarivanje prava Srba u toj državi, niiti na odnose Srbije i Hrvatske.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DJovan

pre 8 godina

Sto bi rekao narod Vucic, k'o Svabo tralala, unaprediti odnose sa Hrvatskom I EUnija, za Vucica jedanaesta bozija zapovest, ili to uraditi ili umreti. Sta si ti A VUCICU alhemicar, oni su u 19. veku mislili da mogu napraviti ZLATO od drugih metala, ali to je bio 19.ti vek, a sada je 21.Zasto si uporan na onome gde nikada neces uspeti, jer to od TEBE ne zavisi, sto se ne okrenes izvrsenju obecanja, koja si dao 2012 god, a to je da ces kriminal I korupciju unistiti, da ces napraviti PRAVNU DRZAVU, a kriminal I korupcija cvetaju vise nego ikad pre I nemas tacke u nasoj Srbiji, gde to nije najbolji posao, a od Pravne Drzave nema ni R, priznao to ti ili ne.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija