• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

17.12.2015

23:10

(VIDEO) NEMA ZABRANE: Ruski vojni brod Jamal prošao kroz Dardanele na putu za Crno more!

Politika

(VIDEO) NEMA ZABRANE: Ruski vojni brod Jamal prošao kroz Dardanele na putu za Crno more!

Podeli vest

Ruski vojni brod "Jamal" prošao je kroz moreuz Dardaneli iz Egejskog mora, prenela je turska agencija "Džihan"

Agencija navodi da će turska obalska straža pratiti ruski brod na prolasku kroz Mramorno more.

Početkom meseca turski ministar spoljnih poslova Mevlut Čavušoglu pozvao je Rusiju da prekine s "provokacijama" pošto su turski mediji objavili sliku ruskog vojnika kako je navodno usmerio raketni lanser na vojnom brodu koji je prolazio kroz Bosfor.

PROČITAJTE JOŠ

NOVI OKRŠAJ RUSA I TURAKA! Razarač "Smetlivi" morao da puca da bi izbegao sudar sa turskim brodom!

(VIDEO) PUTIN PODIGAO 58 ARMIJU: Ruske trupe na granici, Turci zatvaraju Bosfor i Dardanele?!

PUTIN DOBIO NOVOG SAVEZNIKA! Tramp: Turska je na strani terorista ISIS

(VIDEO) TURSKI MEDIJI U PANICI: Rusi nas opkoljavaju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
XXL

pre 8 godina

Za ratni brod ili oružje bez obzira koje vrste i kategorije kada dobije ratni zadatak ili naređenje da se pokrene ili koristi u ovom slučaju ovaj ruski brod on ima zadatak da PROĐE silom upotrebe svog naoružanja ili mirnim prolaskom, a to sve zavisi od "hrabrosti" i ludosti onoga koji bi taj zadatak hteo da spreči.

Bubuleja

pre 8 godina

Lupas na kilo.Turska ima obavezu da propusta sve brodove kroz kanal sem u slucaju proglasenja ratnog stanja u Turskoj.Nista sporno ovde ne postoji,osim sto je realno ovo "provokacija".

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija