• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.02.2016

12:21

I NUNS SE KONAČNO OGLASIO: Balša, odakle ti pare za Maldive, Duliću kako si dobio posao u Novom Sadu?

Politika

I NUNS SE KONAČNO OGLASIO: Balša, odakle ti pare za Maldive, Duliću kako si dobio posao u Novom Sadu?

Podeli vest

Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije Vukašin Obradović zatražio je juče na Tviteru od funkcionera DS Balše Božovića da objasni javnosti kako je zimovao na Maldivima. Prvi čovek NUNS upitao je i bivšeg ministra Olivera Dulića kako je dobio posao u Kliničkom centru Vojvodine

- Poštovani Božoviću, to što je pitanje postavio Informer, ne znači da niste dužni javnosti objašnjenje oko zimovanja na Maldivima - napisao je Obradović na Tviteru, obraćajući se funkcioneru DS.

 

 

Nešto kasnije Obradović je na svom profilu uputio poruku i Oliveru Dulić koji je nedavno na krajnje sumnjiv način zaposlen kao ortoped u Kliničkom centru Vojvodine:

- Eh, da zaboravih. Olivere Duliću, pojasnite javnosti kako ste došli do posla u Novom Sadu.

 

 

Podsetimo, Balša Božović je od 18. do 27. januara sa devojkom Miom Zečević, ćerkom Žarka Zečevića, bio u jednom od najskupljih hotela na Maldivima - "Konstans Halaveli rizortu"! Za devet dana u ovom hotelu morao da iskešira bar 15.000 evra!

PARTIJSKO DS ZAPOŠLJAVANJE U VOJVODINI: Pajtićeva supruga zaposlila Olivera Dulića!

VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Balša, odakle ti, majstore, pare da zimuješ na Maldivima za 1.500 evra dnevno!

S druge strane, funkcioner DS i bivši ministar građevine Oliver Dulić, protiv koga se u Specijalnom sudu vodi postupak za višemilionsku pljačku države, ovih dana je dobio posao u Kliničkom centru Vojvodine, gde će raditi kao lekar specijalista ortoped.

Kako saznajemo, Dulićevo zaposlenje u KCV progurala je upravnica tamošnjeg Urgentnog centra Vesna Pajtić, supruga Dulićevog stranačkog šefa Bojana Pajtića!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gille

pre 8 godina

Sta je tu toliko cudno? 1. Balsa i da nije mazn'o lovu, mazn'o je Neko i dao mu. Taj Neko je odavno na listi sumnjivih ali i dovoljno oprezan, za razliku od cerkinog decka. Jel pogadjate ko je Neko? 2. Oliver dobio posao! Pa sta? Pa ne bavi se politikom zato sto voli Srbiju vise od sebe!

vera

pre 8 godina

Čudo,da je i NUNS progovorio, koće pravdu isterati na čistac....

Nina

pre 8 godina

E, pa lepo da se i taj covek, makar neformalno oglasio. Ako vec u nazivu Udruzenja stiji Nezavisno, onda mora imati isti arsin za sve. U suprotnom izaziva gnev i onih koji nisu politicki opredeljeni.

Anonimus

pre 8 godina

Počeće i mesare da zapošljavaju kao lekare po Kliničkim centrima, za Dulića nije neko čudo.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Е свашта у овој нашој Србији...? Па то је Тужилац требао да их - пита..?!

aleksandrovčan

pre 8 godina

Таква питања поставља полиција..? Стварно шта ради полиција...

milisplit

pre 8 godina

Dobro je, itekako treba da se NUNS oglašava i to mnogo više i da istražuje!

Andrea Sijak

pre 8 godina

Dulic ce raditi transplataciju maticnih celija. E Srbijo, ja skupljam pare i moje bolesno dete vodim preko na transplataciju. A ne neki politicar da mi prodaje maglu i ceka pilot program. A onaj ko ne daj boze završi u njegovom dežurstvu, neka mu je bog u pomoci.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17