• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.05.2016

13:01

SNS PORUČIO DS: Devet dana ste u vlasti sa SRS!

Politika

SNS PORUČIO DS: Devet dana ste u vlasti sa SRS!

Podeli vest

Beogradski odbor Srpske napredne stranke obavestio je danas demokrate da je DS već devet dana u koaliciji sa SRS-om na beogradskoj opštini Stari grad i da, kako navode, nikakve laži, spinovanja i brojne manipulacije, kojima se DS služi, ne mogu poreći tu istinu

U saopštenju beogradskih naprednjaka se navodi da jagma za fotelje na Starom gradu je u stvari borba za kontrolu nad poslovnim prostorom i pokušaj da se sakrije rezultat poslovanja u prethodnom periodu.

"Politiku DS-a građani su na izborima ocenili kao pogubnu, jer upravo tada su kažnjeni za sva svoja zlodela, kriminal i korupciju. Građani su kaznili otimanje od dece ometene u razvoju, krađu u Rzavojnoj banci vojvodine, nameštanje tendera i brojne druge afere, u kojima su glavni akteri bili upravo funkcioneri DS-a predvođeni Bojanom Pajtićem", navodi se u saopštenju.

Beogradski naprednjaci smatraju da je skandalozno to što DS pominje bogaćenje, kada su upravo oni kupovali pašnjake, vinograde, old tajmere...

"Kada su zimovali na Maldivima, brčkali se na Brionima. Skandalozno je da to pominju ljudi čiji su bankovni računi uvećani za višemilionske iznose na nesreći građana", stoji u saopštenju.

O pljačkanju, kažu, govore oni koji su posle razornog zemljotresa u Kraljevu, umesto pomoći građanima, novac stavljali u svoje džepove.

"Srpska napredna stranka se bori za budućnost Srbije i svih njenih građana, za evropski životni standard, stabilnu i jaku Srbiju, što velika većina građana podržava", pručili su iz GO SNS Beograda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
GEDŽA IZ VLASOTINCE

pre 7 godina

Kaže Bastać da ne zna ko je glasao za njegov izbor??? Pa na sledećoj sednici SO Stari Grad će se videti ko čini večinu koja ga podržava ili koja ga je izglasala ili je on svestan da će na narednoj sednici SO biti smenjen jer DS i SNS ne mogu zajedno (bar tako kaže Aleksadra Jerkov iz LSV, ops DS)??? Kažu da su u laži kratke noge?? Pa gosn. Bastać, većina za koju sada tvrdite da vam nije poznata, moraće da se pokaže već na prvoj redovnoj sednici???' Ili će svako glasanje na svim budućim sednicama SO Stari grad biti tajno????

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija