• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.08.2016

08:55

SKANDAL! UGLJANIN ODLEPIO, traži da Zvezda više ne igra u USRED SRBIJE, U NOVOM PAZARU!

Politika

SKANDAL! UGLJANIN ODLEPIO, traži da Zvezda više ne igra u USRED SRBIJE, U NOVOM PAZARU!

Podeli vest

Lider SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin najavio je u ponedeljak da će, nakon, kako kaže, učestalih "šovinističkih i nacionalističkih" ispada i pretnji navijača Crvene Zvezde na fudbalskom stadionu u Novom Pazaru, tražiti da se utakmice dva tima ubuduće igraju izvan opština u kojima žive pretežno Bošnjaci




U pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, Ugljanin tvrdi da vlast zapravo koristi fudbalske utakmice Novog Pazara i novopazarski stadion kao poligon za izliv mržnje i neprijateljstva prema Bošnjacima.


SKANDAL U NOVOM PAZARU! Navijači skandirali "Kosovo je pored Srbije"!

Ugljanin, bivši ministar u Vladi Srbije, optužio je MUP da je na novopazarski stadion juče doveo navijače Crvene Zvezde koje je nazvao "naoružanim četnicima" i za koje tvrdi da su sa sobom nosili "fašističku ikonografiju” i transparente sa likom Draže Mihajlovića, Ratka Mladića i drugih, kako kaže, zločinaca koji su "sprovodili genocid nad Bošnjacima".


ZVEZDA O INCIDENTU U NOVOM PAZARU: Neki nisu svesni u kojoj državi žive!

Ugljanin tvrdi i da nadležni državni organi nisu postupili u skladu sa svojim ovlašćenjima, već da su "otvoreno podržali velikosrpski šovinizam".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ja ja ja

pre 7 godina

Bolje da cuti da ne bi on dobio zabranu da ide kroz Srbiju.Srbija mu pruzila sve tako da je obezbedio praunucice.\n

Bane

pre 7 godina

'UGLJANIN ODLEPIO' Ma da, isto kao što je odlepio i gradonačelnik Srebrenice, ni jedan se ne bi smeo sam oglasiti da nalog nije stigao s vrha, napadaju ko strvine sa svih strana, nešto se gadno sprema, treba biti na oprezu.

Kefalo

pre 7 godina

Nike to nikakav skandal taj seljo stalno radiprovokacije najviše je kriva država sto dopušta, takvi kao on bi trebali davnih dana da bude u buvari, ali.., u buvari su oni koji ne predju pesacki na zebri

999

pre 7 godina

Ti Suljago uopšte neznaš šta znači šovinizam aneznaš ni u kojoj državi živiš kao i tvoji istomišljenici. A ko se tebi injima ne sviđa da ŽIVITE U SRBIJI onda za sve vas važi - ŠIROK PUT RVAN DRUM - pa u TURSKU a ovo nije Turska kako tvoji isťomišlje- nici arlauču. Zato gubite se iz Srbije mirnim putem niko vas neće da sprečava.

petar

pre 7 godina

nije lud nego glumi opoziciju, ali da je na vlasti nikada to nebi izjavio, koji politicar voli da mu severni ili juzni deo tribina skandira spasi Srbiju i ubise.\n

tosa

pre 7 godina

Ovaj je odavno trebao da odgovara za antisrpsko i protiv ustavno ponasanje.

DEDA STAVRA

pre 7 godina

Ovaj je ne samo odlepio nego je zreo za Lazu Lazarevica kliniku za takve bolsti.Dali ti propali zubaru znas u kojoj zemlji zivis i nepravi se blesav KAKO TI SE ZOVE ZEMLJA GDE SI RODJEN? Suljo .

VRLO INTERESANTNO

pre 7 godina

Ovaj covek patoloski mrsi sve sto je srpsko. Kad je bio u vladi Srbije nista mu nije smetalo nije se javljao da je ziv. Sad kad nije deo vlasti pljuje sve sto je srpsko.

Tamara

pre 7 godina

Musliman je gospodin Ramzan Kadirov - a ovo je BALIJA . Ima tu razlike . Musliman govori jezik one zemlje u kojoj zivi , a BALIJA govori iskljucivo SRPSKI JEZIK . To je ta razlika .

Ceba

pre 7 godina

Put pod noge Gospodine Ugljaninu,Stvarno si sad preterao sad si brate PERSONA NON GRATA U SERVIA

Slava

pre 7 godina

A gde ce mozda igrati u Turskoj.Vi izgleda kao da ste zaboravili da ste u Srbiji.Da morate da postujete ustav ove drzave.A da policija pocne po zakonu i ustavu da sprovodi sve zakone.Zna se koja su demokratska prava gradjana,a sve sto to prevazilazi jaznjavati i to ostro.A onima kojima se to ne dopada,nazad u Tursku pak ne traze bolje.Ovo je Srpska zemlja od nemanjica pa na ovamo i vi ste ovde zalutali.A bosnjaci mogu biti u bosni a ovde samo u Srbiji muslimani.A cije je odakle poreklo znamo mi svi...

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Ми тражимо да се овај Суљо процесуира. Доста је више његове завере, тероризма, сепаратизма, сецесионизма, побуне. Или се држава боји Суље & његових муџахедина. Или су српски властодршци предали шест рашких општина Угљанину, Зукорлићу, Љајићу и осталом мухамеданском олошу, џихадлијама, ханџарлијама, муслиманима, исламистима, ал каиди, талибанима, ајатоласима, ефендијама, муфтијама, хоџама, халифату, кољачима, потурицама, балијама, усташком цвећу.

terapeut

pre 7 godina

a sta jos kazu u Nato i u Turskoj tajnoj sluzbi za destabilizaciju balkana , jesu uglji dali bonbonu , ugljo zvace li zvace , a zvake od jucer mu samo dodaju?

nina

pre 7 godina

dokle će ovaj čovjek sprovoditi svoju "politiku" u Srbiji, Novi Pazar, nije glavni grad "države" Sandžak, a on nije njen sultan. Ovo što se tamo dešava ni malo nije bezazleno, Na Kosovu tranparenti ovo je albanija, a sada se pojavljuju još jedni, ovo je turska, Stefanoviću, ako nisi u stanju da radiš svoj posao, daj otkaz!

tole

pre 7 godina

pa i netreba da igra tamo ..ni zvezda ni niko drugi.. taj grad je leglo srbofobije i fudbal koriste da provociraju i vredjaju.. ja razumem carke i sl. ali brutalno orgijanje i vredjanje mrtve dece i nas zivih ...to zasluzuje ukidanje tog nazovi sportskog kolektiva i zdravo... pa vehabisite po sumama do jednog dana i odlucne vlasti...

Radovan

pre 7 godina

Što vi fini Bošnjaci ne idete u Veliku Tursku kada Vam u Srbiji sve smeta?

Dobrivoje

pre 7 godina

Znam idiota još sa studija u Sarajevu.....na Stomatološkom fakultetu....Oduvek je bio fanatik,a u stvari je iskompleksirana kukavica...Sa poštovanjem i mojim punim imenom i prezimenom Divčič Dobrivoje dr stomatologije

Tamara

pre 7 godina

Pa pogledaj mu lice - tu su svi odgovori - taj nije jebo dok se nije ozenio , to su ozbiljni kompleksi u zivotu koji sledi i samo kad MU SE NASMEJE NJEGOVA ZENA - zamisli sta se u tom trenutku desava u njegovoj glavi . A sad pogledaj LICE NASEG PREDSEDNIKA VLADE U SVIM SNIMCIMA PRED LINC U SREBRENICI - Srbin - kamen - Knele - Princip - Milosevic - Vucic je ipak veliki mangup na koga trebamo da budemo ponosni . Stvarno .

sekula

pre 7 godina

Bogami ovaj komentar ko odsecen, Blagodarim...

rok

pre 5 godina

Ugljanin ne samo sto protivi Srbij nego I organizuje nekakvu civilnu zastitu. Mr.Vulin treba da o tome povede racun.

rok

pre 5 godina

Ugljanin ne samo sto protivi Srbij nego I organizuje nekakvu civilnu zastitu. Mr.Vulin treba da o tome povede racun.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17