• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.10.2016

12:45

RAT "PREDSEDNIČKIH KANDIDATA"! Šešelj brutalno uzvratio Mihajlovićki: ZORANA, SMRDI TI IZ USTA!

Politika

RAT "PREDSEDNIČKIH KANDIDATA"! Šešelj brutalno uzvratio Mihajlovićki: ZORANA, SMRDI TI IZ USTA!

Podeli vest

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj oštro je danas odgovorio na prozivku potpredsednice Vlade Zorane Mihajlović kako nema šanse na predstojećim izborima za predsednika Srbije, jer niko neće "prostakluk, bedu i benzin u plastičnim flašama"...

Komentarišući izjavu Mihajlovićeve, koju mnogi već vide kao kandidata za predsednika Srbije, Šešelj je rekao:

- Ja sam poznat kao tolerantan u dijalogu sa političkim protivnicima, jer im dopuštam da kažu i po neku oštru reč i kritiku na moj račun, a što se tiče Zorane Mihajlović, moram vam priznati da je nedovoljno poznajem - rekao je Šešelj i dodao:

- Video sam je u Skupštini kad je polagala zakletvu... U jednom trenutku se okrenula prema meni i toliko joj je smrdelo iz usta da sam se umalo onesvestio od tog zadaha... Pristajem na dijalog s njom, ali samo sa velike distance - poručio je Šešelj.

Ubrzo je odgovorila i Mihajlovićeva zahvalivši se Šešelju što je brzo pokazao da je upravo ono što je ona i govorila.

- Hvala mu je što je odmah pokazao da jedino što ume da napada i prostački vređa sve one koji ga podsete da pogleda u kalendar i ogledalo. I zato nema razloga za brigu, u današnjoj Srbiji Vojislav Šešelj nema nikakve šanse da pobedi! Građani neće glasati za povratak u Šešeljvo doba, u vreme prostakluka, bede, izolacije, plate od četiri evra i sukoba... Gotovo je s tim, to vreme je iza nas i nikad se nece vratiti - ocenila je Mihajlović.

ZORANA OPLELA PO VOJVODI: Šešelj nema šanse - niko neće PROSTAKLUK, BEDU I BENZIN U FLAŠI!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vera

pre 7 godina

Ma smrdiš ti Šešelju od glave do pete ,ali mozak ti je naj bolestan da li ćeš biti izabran za predsednika Srbije.. to zavisi od karme sudbine koja IMA POSLEDNJU REČ..i videćese..TE-END..

Lala iz Banata

pre 7 godina

Е да сте паметни децо моја НИКАДА НЕ БИСТЕ НИ ГЛАСАЛИ на ИЗБОРИМА за старије од 40 година...!! Да сам ВЛАСТ у држави Србији ЗАБРАНО би старијима од 5о и да се кандидују за ПОЛИТИЧКУ ФУНКЦИЈУ а камоли да је обављају...!! Познато је из БИОЛОГИЈЕ да је врхунац човековом интелектуалног потенцијала између 33 -37 година, после тога, делује само ИСКУСТВЕНО...А ову министарку старлету из ваљевачког ЕПС-а и Војводу, који је прегрмео зенит прихватам као "саветнике" у неком ресору...Али ОНИ ДА БУДУ ПОЛИТИЧКИ МОТОР ПОКРЕТАЧ СРБИЈЕ...Не будите смешни....!!! Свака част свима, али "биологија"... је ЗАКОН...

Lala iz Banata

pre 7 godina

Та паметан је Војвода...! Зашто би се кандидовао..? Има ШАРОВИЋА а тај је већи капацитет од Томе, Вучића, Зоране и Шешеља - заједно...! Мож* Ви да се куребецате - колко волите, ал* за Немању Шаровића гласам 100% ако га Радикали предложе за председничког кандидата! И агитујем за њега по целом...- Банату... !! Остали ...бре све...маторо и излапело...а први компјутер видели са 40 година....радног стажа...!? Гласајте за младе...!! То Вам саветује ЛАЛА ИЗ БАНАТА и нећете никада погрешити...! Млади, интелигентни, образовани...то нам треба! Маторци... кући, да чувају унучиће и кувају... - "паприкаш" ! ("мешају"...!)..

badza

pre 7 godina

Ovom svojom izjavom si definitivno potvrdio Zoranine reči da si stvarno prostak.

dragan

pre 7 godina

kakve glupe izjave pametnih politicara ili pametne glupih narodu trebaju novi ljudi a ne ove zahrdjale kante koje kvare dobru pijacu vodu.\n

Teodor

pre 7 godina

Госп. Војо, све је у реду. Разлог ти је оправдан. Недај да ти приђе на пушкомет. Ћаскајте са дистанце, али тако да ми, радозналци, можемо да вас пратимо.

stefke

pre 7 godina

Zadah iz usta nije od kvarnog zuba vec zbog zeludca, leci se terapijom orvanzila za par nedelja, i posle moze i da se ljubi sa Zorkom

aleksandra

pre 7 godina

Ma kakav Šešelj velika propalica kome on treba. Idi jednom već u penziju......

zoran

pre 7 godina

Ostro protesvujem protiv vulgarnosti. Zasto mu dajete sansu.

Dragan Bogosavljev

pre 7 godina

Predsednik Seselj je poptupno u pravu. Ja, cak u Pancevu osecam smrad iz njenih usta.

Lucky

pre 7 godina

Haha,dobila je šta je tražila. Svojom izjavom je ušla na jedan od Vojinih terena a tu je on neprikosnoven. Sa njim ne treba prosto razgovarati jer će odgovor biti sigurno žešći. Sa vojvodom se,kao i sa svim ljudima sa kojima se to može,treba kulturno i uvažavajuće razgovarati.

NA OPASAN OTPAD MIRISE

pre 7 godina

Poslacemo je u EZO grupu. Cuj sta rece u Kuriru neko njoj namesta? Ahahaaaa!! Da se branimo bre, nego sta.

seki

pre 7 godina

Ignorisi takve samo im dizes cenu ima mnogo takvih koji nisu vredni tvog imena koji bi preko tebe hteli da nesto postignu.Nije ona neki politicar to je licnost koje danas ima sutra nema u politici niti je kao Vucic i Nikolic niti je kao Djukanovic.

Ljubo

pre 7 godina

Seselj ,..kada se samo sjetim njegovih govora i nastupa sa Zirinovskim ,po Srbiji ,Republici Srpskoj ,,,,,nikad mi nije jasno za koga radi.Nije on za politike ,a jos manje za rat...

Ja

pre 7 godina

Bravo Vojo. Mozda joj smrdi od kafe sto pije sa blerom zlikovcem I ostalim. Kako je odvratna ne mogu ocima da je gledam Vojo.

555555

pre 7 godina

Биће Шешеља још! Чисто,чистије- најчистије.Напред СРС! Напред цивилизација и култура!

u magnovenju

pre 7 godina

Ne vredja ako govori istinu. Nekad istina zna da zaboli ali nije Seselj tome kriv.

Siniša

pre 7 godina

Šta očekivati od Labusove učenice koja aktivno učestvovala i veselila se 5. oktobru i to sa ponosom ističe?

u istinu

pre 7 godina

Najveci ratni huškaš ,hoštapler,profiter, stranim plačenik,debeli gmaz,folirant,cinkaroš,ološkoji nepoštuje nikog u Srbiji osim sebe i svoj stomak.Setite se kako je nekad vitlao pištoljem po Beogradu ko da je dok ga nisu spustili na zemlju

DR Gane

pre 7 godina

Nije on njoj ,, brutalno ,, odgovorio već krajnje prostački , kao i obično. Sada svi imamo odgovor na pitanje : ,, za kim zvona zvone,, ! E pa izgleda zvone za Vojom je mu je odzvonilo i više ne ume da odgovori kao pre već samo prostački pa udri za sve pare !!!!! A sada zatucani udrite po minusima , živeli !!!!

Topcider

pre 7 godina

Za Vojvodu. Za Veliku Srbiju. Seselj je legenda. Samo vi dalje podrzavate Vucica. Taj Vucic ce nas odvest u propast. Ionako zivimo najgore u Evropi. Svi bezu iz Srbije. Ostat ce samo starci i penzijoneri. E Srbijo moja zao mi ti je.\n

milica

pre 7 godina

SMRDI JOJ OD SILNOG OZDERAVANJA A ONDA POVRACANJA ,PRE PAR MESECI RESTORAN VENECIJA JE BIO OKUPIRAN SA NJENOM POSADOM U PO BELOG DANA I TO SUBOTOM

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17