• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.12.2016

19:20

VULINOVI SOCIJALISTI ODGOVORILI KENI: Građani su odavno smenili Demokratsku stranku!

Politika

VULINOVI SOCIJALISTI ODGOVORILI KENI: Građani su odavno smenili Demokratsku stranku!

Podeli vest

Pokret socijalista saopštio je danas da je kompanija "Jura", koju "ođednom napada" poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić, u Leskovac dovedena upravo u vreme vlasti te stranke, a da je on tada "ćutao"

- (Milojičić) Kene sada govori, jer misli da će, ako dovoljno glasno laže, njegove laži, dugovi i kriminal biti zaboravljeni. Kenetu su građani na izborima rekli sve što je trebalo reći zato slobodno neka nastavi da laže, jer istina o Kenetu je poznata, a biće i još poznatija - piše u saopštenju.

Milojičić je ranije danas, u ime DS-a, zatražio ostavku ministra rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Aleksandra Vulina zato što, kako tvrdi, inspekcije u njegovoj nadležnosti "prećutkuju svakodnevne nepravilnosti" u kompaniji "Jura".

- Keneta i Demokratsku stranku su građani odavno smenili. DS zato što je unesrećila Srbiju pljačkaškom privatizacijom, a Keneta zato što je Opštinu Smederevska Palanka zadužio za 2,5 milijardi dinara, radnike komunalnog preduzeća ostavio bez 24 plate, a stanovnike Smederevske Palanke bez vode, pa čak i bez ulične rasvete - piše u saopštenju.

Kako navodi PS, u vreme pljačkaške privatizacije koju je sprovodio DS i Kene kao njen član otpuštene su stotine hiljada radnika, za struju, vodu i plate radnika u Smederevskoj Palanci, "tokom Kenetove pljačkaške vlasti" nije bilo para, ali za kafanske račune, fudbalski klub i za Keneta lično, para se uvek našlo.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

... " Парк " из доба.... - " ЈУРЕ "..... !?

Vidoje

pre 7 godina

Poziv za Lalu da vrati se u stalu i od sebe prestane praviti budalu.

englezii

pre 7 godina

Najjaca lopovska postapalica je drz'te lopova ! E moj Kene nisi bas neki pametnjakovic ali polako doci ces ti sigurno tamo gde vam je i mesto celoj zutoj bandi !

miso

pre 7 godina

Ako to sve znate sta ceka policija?Ili je i Kene zasticeni svedok,koji je nedodirljiv?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17