• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.03.2017

12:55

MILIĆEVIĆ: Skupština normalno funkcioniše, opozicija džabe kritikuje!

Politika

MILIĆEVIĆ: Skupština normalno funkcioniše, opozicija džabe kritikuje!

Podeli vest

Šef poslaničke grupe SPS Ðorđe Milićević izjavio je da sednica parlamenta danas nije prekinuta, već da je određena pauza, te da će sednica biti nastavljena narednih dana

Milićević je novinarima u parlamentu rekao da je određena pauza kako bi se napravila ravnoteža između toga da skupština nastavi da radi i obavljanja proceduralnih radnji oko raspisivanja predsedničkih izbora.

On je istakao da je danas obavljen jedan krug konsultacija i da će se konsultacije nastaviti i narednih dana.

- Skupština funkcioniše - rekao je Milićević.

Prema njegovim rečima, vladajuća većina koja je obavila konsultacije smatrala je da je važno naći ravnotežu između onoga što parlament treba da nastavi da radi, a da se na drugoj strani omogući potencijalnim predsedničkim kandidatima da to i budu.

- Najpre smo slušali najave i kritike da neće biti sednice na početku zasedanja, da neće biti sednice Kolegijuma, a onda kada su zakazani sednica i kolegijum, čuli smo kritike da je dnevni red nevažan i nebitan - rekao je Milićević i dodao da za tu poslaničku grupu ne postoje više i manje važni zakoni i deklaracije.

Kako je naveo, danas da bi neko dobio poverenje građana na izborima nije dovoljna samo kritika, već i rezultati rada.

Komentarišući kritike opozicije zbog pauze u radu parlamenta, kaže da mu je jedna posebno bila interesantna.

Kako je rekao, jedan od lidera opozicije je rekao da se vladajuća većina plaši postavljanja poslaničkih pitanja utorkom i četvrtkom.

- Samo im je taj četvrtak bio potreban da postave pitanje i da pobede na izborima - zaključio je Milićević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17