• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.04.2017

20:13

(FOTO/VIDEO) TOTALNI FIJASKO! Na protestu u Beogradu jedva 180 ljudi, predvode ih bagerista Džo i bombaš Marić!

Politika

(FOTO/VIDEO) TOTALNI FIJASKO! Na protestu u Beogradu jedva 180 ljudi, predvode ih bagerista Džo i bombaš Marić!

Podeli vest

Takozvani studentski protesti koji se održavaju u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji potpuno su propali, pošto se danas ispred Narodne Skupštine skupilo jedva 180 ljudi

Da protesti nemaju nikakve veze sa studentima, već su podmukli pokušaj do kolena potučene opozicije da osporili rezultate predsedničkih izbora i izbornu volju građana Informer je već u više navrata pokazao i dokazao.

Informer

Sada je to potpuno očigledno, pošto današnji protest predvode Ljubisav Đokić, poznatiji kao Džo bagerista koji je učestvovao u izbornoj kampanji Vuka Jeremića,  i Dragan Marić koji je sa bombama ulazio u Predsedništvo kod Borisa Tadića.

Informer

Uz to, pojedinci iz šačice okupljenih valjaju se po ulici na Veliki petak i urliču: 'av, av, av'.

Informer

Pristojno, nema šta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Beloica

pre 7 godina

Tako je to kad neko nema sta da radi nego da laje po ulici

Mosa

pre 7 godina

Gde ce ulicari nego na ulicu ovaj bagerista je plakao da je izneo revoluciju a nema za sta da kupi gume dok je olos rasprodavala Srbiju i opet dosao da trazi pamet

Fosil

pre 7 godina

A koji su ovi "studenti", sedih glava ? Propali studenti , studenti drugog semestra , ili su mozda neki bednici , kojima je placena dnevnica , da prave , tu silnu vecinu naroda , za kojom se zalazu "protestanti" !?

Mito

pre 7 godina

Bagerista bi ponovo da pali Skupštinu i dovodi žutaće na vlast kako bi ponovo pljačkali

Zihuatanejo

pre 7 godina

E neka su propali,otišli studenti kućama na Vaskrs.

xx

pre 7 godina

steta da ovog skota sto lezi i cita na cesti neko nije dobro iscipelario i osisao...taman se fino bio namjestio.....ali ima vremena, slika govori vise od rijeci - hvala srpskom novinarstvu , bar neke koristi od vas !!! kad ne moze na licu mesta - moze kasnije ! Vreme je prijatelj!

Radovan

pre 7 godina

Da da to sve treba orgsnizovati i dati im jednokratnu socijalnu pomic da ne crknu od gladi?

Petar Golemi

pre 7 godina

rad, rad i samo rad!!!!KAda se sledeci put okupe, svakome polotaka asov ili kramp pa na teren da rade nesto korisno ...i da zarade za sendvic ili pivo.....

Kondor

pre 7 godina

Koliko sam čuo Đo se buni ,protiv ove vlasti , jer mu je DOSov režim oduzeo bager ...svako ovde ima neki svoj šičarđijski interes lične prirode !!!

Nina

pre 7 godina

Negde sam citala da je taj bagerista dobio nemacku penziju I stan na koriscenje I da tamo zivi. Mozda mu je ovo uslov da zadrzi tu penziju I koriscenje stana.

vlatko

pre 7 godina

ZARAZNE BOLESTI NA PROTESTIMA - Ne pistaljku u usta - Pokrite glavu i telo radi zastite s neba - Ne primajte transparente u ruke - Ne uzimajte nista tudje u svoje ruke - Sklonite se od znojavih osoba, itd,itd.itd. AKO OSETITE SVRAB GLAVE I PO DRUGIM DELOVIMA TELA, POJACANO OPADANJE KOSE, BELE TACKICE PO TELU, SITNE CRVENKASTE BUBULJICE, ZATAMNENJE MOKRACE, POVECANJE TEMPRATURE TELA,... BILO STA OD OVOGA ODMAH POSETITE DOKTORA odmah krv i mokracu na analizu,....postoji veliki rizik da ste ozbiljno oboleli!

Penzionerj

pre 7 godina

Sve su to neradnici i probisveti, izdajnicke duse ali na srecu ogromne vecine Naroda u debeloj manjini.

Vlatko

pre 7 godina

Ako je kisno vreme ne idite na proteste, mozete fasovati RAK koze, stvar je vrlo ozbiljna, manite se protesta, oni sto vas angazuju su placeni, oni ne zele dobro ni vama ni Srbiji.

Braca

pre 7 godina

Da li ovaj sto lezi na ulici predstavlja tu bolju Srbiju u kojoj ja trba da zivim?

nada

pre 7 godina

BAGRA, DZO BAGERISTA OLICENJE DEMOKRATSKO STUDENTSKE OPOZICIJE

vlada

pre 7 godina

Ne razumem kako kvalifikacije redakcije /ludak, fašista/ prolazi, a "blesav" - NE !? Za mene je Džo blesav, što i narod lakše razume kao dijagnozu koja nimalo nije sporna, a tu je i medicina nemoćna! Da je bezobrazan, možda bi i bilo neke šanse prevaspitavanja!???

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17