• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.08.2017

16:07

DOBILI PO DŽEPU! Obradoviću 10 odsto plate, Šaroviću 20 odsto!

Politika

DOBILI PO DŽEPU! Obradoviću 10 odsto plate, Šaroviću 20 odsto!

Podeli vest

Skupštinski Administrativni odbor novčano je danas kaznio šefa poslaničke grupe Dveri Boška Obradovića i zamenika šefa poslaničke grupe SRS Nemanje Šarovića, zbog izrečenih opomena na sednici parlamenta i odbora

Zbog opomena koje su im izreče zbog narušavanja dostojanstva parlamenta, Obradović je kažnjen sa oko 6.800 dinara, što je 10 odsto od poslaničke plate, dok je Šarović kažnjen sa oko 13.600 dinara ili 20 odsto od plate.

Obradović je opomenu na sednici u julu izrekla predsednica parlamenta Maja Gojković, a Šaroviću je dve opomene na sednici Adminstrativnog odbora u julu izrekao predsednik tog skupštinskog tela Aleksandar Martinović.

Novčanom kaznjavanju i danas su se usprotivili poslanici DJB i Dveri, tvrdeći da predsedavajući primenjuje dvostruke aršine jer se kažnjavaju samo poslanici opozicije, ali ne i poslanici vladajuće koalicije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija