• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

15.09.2017

09:55

BIZARNA SMRT POZNATOG NOVINARA! UBIO GA KROKODIL dok je obavljao nuždu!

Politika

BIZARNA SMRT POZNATOG NOVINARA! UBIO GA KROKODIL dok je obavljao nuždu!

Podeli vest

Ugledni novinar Financial Timesa, Pol Meklin (25), tragično je preminuo nakon što ga je u četvrtak napao krokodil dok je prao ruke u laguni na jugoistoku Šri Lanke, gde je bio na odmoru sa prijateljima

 
Veruje se da se Meklin malo udaljio od društva kako bi obavio nuždu te da ga je krokodil zgrabio i odvukao pod vodu kad je, nakon što je završio, krenuo da opere ruke u laguni blizu ušća jedne manje reke u more, u blizini plaže popularne među turistima, naročito surferima.

Viđen je kako u očaju maše rukama iznad površine vode pre nego što ga je reptil povukao ispod i ubio.

(VIDEO) NOVA AUSTRALIJSKA ATRAKCIJA: Druženje s krokodilima!

Njegovo telo još nije pronađeno, a lokalni eksperti za krokodile ne veruju da će ga pronaći brzo s obzirom da ovi reptili, kako kažu, svoj plen neretko odnose uzvodno i čuvaju ga u mulju. U potrazi su angažovani policija i vojska.

Iskazi svedoka koji su se pojavili u britanskim medijima su kontradiktorni pa tako neki tvrde da je spomenuta laguna puna krokodila, navodeći da se i čitava lokacija zato i zove 'Crocodile Rock', dok drugi tvrde da napada krokodila tamo do sada nije bilo pa se čak isčuđavaju što se sve dogodilo blizu mora jer slana voda, prema njima, oslepljuje krokodile.

(VIDEO) SEDAM najopasnijih PLAŽA na svetu!

Meklin se u FT-u zaposlio 2015. godine, dok je još studirao, a poslednji članak mu je objavljen u utorak. Poslednjih je nedelja za ovaj poslovni list uglavnom pokrivao tematiku u vezi sa Bregzitom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stefke

pre 6 godina

Ugledni novinar, ovo mu je prvi posao, radio je godinu i nesto i ima samo 25god alohaaaa ugledu da se zapitaju ljudi sa 25god radnog staza cime je to ovaj balavander zasluzio da ga nazivaju uglednim, jos ga i krokodil maznuo za patkicu, kako li se tek tada sasrao kada je skapirao koliko je glup, ali avaj sta krokodil zna sta je ugled zasluzen za godinu dana pripravnickog staza

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17