• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

08.08.2018

19:11

PRS'O S MOZGOM! ZMIJA TAČI HOĆE I JUG SRBIJE: To ne podrazumeva podelu Kosova, razmenu teritorija, ni autonomiju za Srbe!

Politika

PRS'O S MOZGOM! ZMIJA TAČI HOĆE I JUG SRBIJE: To ne podrazumeva podelu Kosova, razmenu teritorija, ni autonomiju za Srbe!

Podeli vest

Zahtev albanskih predstavnika Medveđe, Preševa i Bujanovca da se pripoje Kosovu treba da bude predstavljen u Briselu, a rešenje je u korekciji granica sa Srbijom, izjavio je danas kosovski predsednik Hašim Tači

- Zahtev političkih lidera iz Medveđe, Preševa i Bujanovca je institucionalizovan i ja ću ga predstaviti u Briselu. Biće veoma teško, gotovo nemoguće, ali ako postignemo nešto, desiće se čudo, a ukoliko ne uradimo ništa - makar smo pokušali. Ovaj trenutak ne treba da izgubimo - rekao je Tači.

On je na konferenciji za novinare rekao da pripajanje Preševske doline Kosovu ne podrazumeva podelu Kosova, razmenu teritorija, kao ni autonomiju za Srbe, već samo korekciju granica, prenosi Tanjug RTK 2.

VUČIĆ RAZGOVARAO S NETANJAHUOM: Šef Izraela dolazi u Srbiju, Beograd uvređen učešćem Izraelskih pilota u proslavi "Oluje"!

- Korekcija granice predviđa potpuno pripajanje Preševa, Medveđe i Bujanovca Kosovu. To bi bio transparentan i odgovoran, mirovni proces između Kosova i Srbije. Ako se obe strane slože sa tim, niko neće moći tome da se usprotivi. Ako je potrebno, Kosovo će izmeniti i svoj Ustav, u slučaju pripajanja Preševske doline - rekao je Tači.

fotomontaža

Kako Tači tvrdi, Preševsku dolinu je do sada napustilo oko 12.000 stanovnika i oni uglavnom dolaze na Kosovo, kao i da 98 odsto građana Preševa, Medveđe i Bujanovca izražava volju o pripajanju Kosovu i da njihova volja treba da bude ispoštovana.

DIPLOMATSKA OFANZIVA SRBIJE! Vučić u septembru sa liderima ČETIRI SVETSKE SILE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
TROPIK

pre 5 godina

Kako reče Dragče ''Prijatelju od svega toga možeš da da dobiješ k.... za ostalo ćemo se dogovoriti''

predrag

pre 5 godina

Albanski predsavnici moraju biti spremni na kompromis.

caslav

pre 5 godina

eventualno može da se deli kosovo a ne srbija,..a kako bi bilo da malo podelimo albaniju.....

Dragan

pre 5 godina

Stalno pominjete tu medvedju albanci iz medvedje hoce ovo hoce ono...ja sam iz medvedje i jos nijednog albanca koji zivi sa nama nisam cuo nesto ni slicno tome

Vlada

pre 5 godina

Svestan je on da gubi zaledje u vidu velikih sila i da se Srbija nije ona iz devedesetih, da je zahvaljujuci prvenstveno Vucicu i njegovom timu dosla do postovanja u svetu, a njemu je preosalo samo da laje.

nb

pre 5 godina

Taci ocigledno nece resenje, nego sukobe ! On je obican zlocinac!

dragce

pre 5 godina

Nek se sve izbeglice od 1940 iz albanije vrnu nazad a onda da pricamo sta je cije . Da se ne vrcamo u davnu proslost i ko ih je doveo u albaniju kao konjovoce i ko je promenio veru zbog sake dukata

Dragan R

pre 5 godina

Hašim i dalje čita bajke iako nisu za njegov uzrast

Milan

pre 5 godina

Ti ces prijatelju po svemu sudeci dobiti to sto trazis. A to je rat. Mi cemo vratiti sto je silom konfiskovano a ti ces da se cesas u Pozarevcu. Na zalost zbog budale ce biti i zrtava.

Pg

pre 5 godina

Do niša za 50 god..trenutno 12 hiljada prijavljeno u opštinama oko niša..

surovi

pre 5 godina

Pa ..... vidi .... mislim ...... ja ti nudim jedno dobro otrežnjenje, i to besplatno !!! Pa kad dođeš sebi da sedneš pa da pričamo šta si nam dužan TI, tvoj otac, deda, pradeda i tako redom !!!! Pa kad to saberemo možemo da te pitamo samo jedno, KAKO i ČIME hoćeš to da PLATIŠ !!! Da i imam jednu poruku za tebe, ne mogu ovako da ti je prenesem jer je na bezbol palici, pa kad se budemo videli .....

Albanac

pre 5 godina

Koji pradeda pravoslani pop Radoslav Danilovic koji promenio veru i posta Hodza

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17